Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ

No Comments Share:

Μποζντάγ : ¨Η Χεζμπολλάχ ας κάνει το όνομα της Χεζμπσατανάς¨

 Ο Μπεκίρ Μποζντάγ δήλωσε : ¨Η Χεζμπολλάχ πρέπει να αλλάξει το όνομα της, πρέπει να το κάνει Χεζμπσατανάς.

Από την μια βάζετε το όνομα Χεζμπολλάχ, και από την άλλη σκοτώνετε άγνωστους σε εσάς αθώους ανθρώπους, γυναίκες, παιδιά και γέρους, και ανακοινώνετε τζιχάντ, μα είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ανοησία, τέτοια λογική ; ¨.

………..

Ο Μποζντάγ δήλωσε πως ¨Το Κοράνι και το Ισλάμ υπό κανένα τρόπο δεν εντέλει τον θάνατο και τον σκοτωμό χάρον του ρατσισμού¨, και πρόσθεσε ότι παρά αυτό η Τουρκία επί 30 χρόνια αγωνίζεται ενάντια σε μια ρατσιστική τρομοκρατία.

………….

¨Τώρα η Χεζπολλάχ πήρε απόφαση ¨είμαστε δίπλα στον Άσαντ λέει¨. Εγώ το δηλώνω από εδώ, Την ώρα που στην Τουρκία προσεύχονται, εσύ βγαίνεις και λες ¨είμαι δίπλα στον Άσαντ¨, μα από πού παίρνεις την δύναμη ;

………..

Εφ. Χουριέτ 26/5/2013

 Σχ : Πρόστυχος σαν το αφεντικό του…Και μιλά για τους μαχητές της Χεζμπολλάχ που απώθησαν τους Ισραηλινούς το 2006, ποιος παρακαλώ ; Αυτός που η πιο γενναία του πράξη ήταν όταν ήπιε καφέ χωρίς ζάχαρη με θέα τον Βόσπορο… Μιλά για το Ισλάμ ποιός ; Αυτός που σκορπά το θάνατο ενισχύοντας τους κατσαπλιάδες της αντιπολίτευσης ; Μα αφού είναι τόσο ισχυροί λοιπόν οι Τούρκοι γιατί δεν μπαίνουν στον πόλεμο εκεί, να ενισχύσουν τα ¨αδέρφια¨τους  ; Άντε λιοντάρια μου, ορμήστε ! Να δείτε από κοντά τι θα πει Χεζμπολλάχ ….

Previous Article

ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ

Next Article

ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΡΑΓΑΔΑ ΤΟΥ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ : ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *