Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ευχαρίστησε τον Ερντογάν…

0 σχόλια Share:

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Mπόικο Mπορίσοφ ανέφερε πως οι σχέσεις με την Τουρκία είναι καλές και ευχαρίστησε τον ΠτΔ της Τουρκίας Ερντογάν που μόχθησε για να επιτευχθεί αυτό

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπορίσοφ, ανέφερε πως η μεγαλύτερη συνοριακή πύλη της Ευρώπης, είναι ανάγκη με κάποιο τρόπο να λειτουργεί, πρόσθεσε πως οι σχέσεις με την Τουρκία είναι καλές και ευχαρίστησε για αυτό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν.
Ο νομάρχης Aδριανούπολης Εκρέμ Τζανάλπ και ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, συναντήθηκαν στο κοινό σημείο συνάντησης της συνοριακής πύλης Καπικουλέ και της συνοριακής Πύλης Καπιταν Αντρεεβο. Οι επιτροπές φορούσαν μάσκες και κρατούσαν τις αποστάσεις. Ο Μπορίσοφ άρχισε την ομιλία του λέγοντας πως “Μπορούμε να συναντηθούμε και χωρίς να αγκαλιαστούμε”.
…….
Ο νομάρχης Αδριανούπολης, στη δήλωση που έκανε μετά από τη συνάντηση προς τους δημοσιογράφους ανέφερε πως λόγω των μέτρων που ελήφθησαν για την επιδημία στη βουλγαρική πλευρά επιβραδύνθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες και αυτό συνέβαλε στο να δημιουργηθεί ουρά στα φορτηγά. Ο Τζαναλπ είπε πως με συνεργασία λύθηκε αυτό το θέμα και συνέχισε λέγοντας : “Οι σχέσεις μας με τη Βουλγαρία είναι πολύ καλές. Οποτεδήποτε προκύψει κάποιο θέμα ή πρόβλημα μπορούμε αμέσως να το λύσουμε με τα μέσα από τον 24ωρο συνεχή διάλογο που έχουμε μεταξύ μας. ….”

https://www.yeniakit.com.tr/haber/avrupa-ulkesinden-dikkat-ceken-sozler-bunu-erdogana-borcluyuz-1152316.html

30/3/2020

Σχ. : Ωραίο εταίρο έχουμε στην ΕΕ…

Μέχρι και με νομάρχη της Τουρκίας καταδέχτηκε να συναντηθεί ο ξεφτιλισμένος…

Previous Article

Νίκος Δένδιας στους TIMES: Σχεδιασμένη επίθεση της Τουρκίας

Next Article

Τρέχοντας ζήτησε συγγνώμη…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *