Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

0 σχόλια Share:
Spread the love

3 χρόνια αργότερα ταξίδια στην Ευρώπη δίχως βίζα

fft81_mf2252804

Το νωρίτερο 3,5 χρόνια αργότερα οι πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας θα μπορούνε να ταξιδεύουν στην Ε.Ε. δίχως να χρειάζεται βίζα.

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τα δίχως βίζα ταξίδια την Ε.Ε. Εγκρίθηκαν από την βουλή ο όρος που είχε βάλει η Ε.Ε. και η συμφωνία που υπογράφηκε στην Άγκυρα τον Δεκέμβριο.

Εάν δεν παρουσιαστεί κανένα θέμα στο διάστημα αυτό, τότε 3,5 χρόνια αργότερα θα καταργηθεί η αναγκαιότητα της βίζας για τους πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Αλλά αυτό έχει συνδεθεί με την αποδοχή επιστροφής των λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με την συμφωνία ένα σε μια τρίτη χώρα συλληφθεί λαθρομετανάστης που έχει πάει στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας, τότε η χώρα αυτή θα μπορεί να τον στέλνει πίσω στην Τουρκία. Και η Τουρκία είναι υποχρεωμένη βάσει αυτής της συμφωνίας να αποδεχθεί αυτό το άτομο. Οι λαθρομετανάστες μέχρι να πάνε στην χώρα τους θα παραμένουν στην Τουρκία.

Επίσης η Τουρκία θα αυξήσει την παρατήρηση και τους ελέγχους στα σύνορα. Η Ε.Ε. για τουλάχιστον 3 χρόνια θα παρατηρεί εάν η Τουρκία θα εκπληρώνει ή όχι τις υποχρεώσεις της.

Εάν εκπληρωθούνε όλοι οι όροι της συμφωνίας, τότε η Ε.Ε. θα καταργήσει την βίζα για τους πολίτες της Τουρκίας.

Εφ. Χουριέτ 26/6/2014

Σχ : Η συμφωνία αυτή δεν πρόκειται να εφαρμοσθεί, γιατί κανένα από τα μέρη που την υπέγραψαν δεν επιθυμούν πραγματικά την ευόδωση της. Ούτε φυσικά η Τουρκία πρόκειται να δεχθεί να αποτελέσει αποθήκη όλων των λαθρομεταναστών της Ευρώπης, αλλά ούτε και τα σοβαρά κράτη της Ευρώπης πρόκειται να δεχθούν ανεξέλεγκτη εισροή Τούρκων μεταναστών στις χώρες τους. 

Previous Article

14ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ IŞİD !

Next Article

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ¨ΤΖΙΧΑΝΤ¨!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *