Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΧΑΚΕΡΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

No Comments Share:

Αυστρία : Πίσω από την ψηφιακή επίθεση στο υπουργείο Εξωτερικών, βρίσκονται Τούρκοι χάκερς

internet-hacker-bilisim

Αυστριακές κυβερνητικές πηγές, δήλωσαν πως προχθές το βράδυ η ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών έγινε στόχος Τούρκων χάκερς.

Σύμφωνα με την είδηση από την Ντόιτσε Βέλλε, όταν την Παρασκευή το βράδυ έγινε αντιληπτή μια απρόσμενη επιβράδυνση στην ιστοσελίδα και έτσι ως προληπτικό μέτρο προσωρινά την έκλεισαν. Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν πως η επίθεση προέρχεται από την Τουρκία.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρζ  σε δήλωση που έκανε το Σάββατο, ανέφερε πως ¨Αυτού του είδους ι επιθέσεις δεν μας φοβίζουν. Η Αυστρία θα διαφυλάξει στην στάση της ενάντια στην Τουρκία¨.

Είχαν λάβει απόφαση για εμπάργκο όπλων

Οι ψηφιακές αυτές επιθέσεις έλαβαν χώρα, μια μέρα μετά από την απόφαση και των 6 κομμάτων στο αυστριακό κοινοβούλιο για επιβολή εμπάργκου όπλων προς την Τουρκία.

Η Αυστρία λόγω των πρακτικών της OHAL (Περίοδος Εκτάκτου Καταστάσεως) που εφαρμόστηκε στην Τουρκία μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος, έχει ασκήσει πολλές φορές κριτική κατά της Τουρκίας. Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρζ , αντιμετώπισε με ικανοποίηση την απόφαση-πρόταση του ευρωκοινοβουλίου για προσωρινή διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ε.Ε. με την Τουρκία.

Avusturya: Dışişleri bakanlığına siber saldırının arkasında Türk hackerlar var

27/11/2016

Previous Article

ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΙΚΡΑ ΤΗΣ ΜΙΛΛΕΤ !

Next Article

H ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΛΛΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *