Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΑΝΙΚΗΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ¨ !

0 σχόλια Share:

Ο διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου στα αζεροαρμενικά σύνορα !

fft81_mf2562179

Ο υποστράτηγος Ζεκάι Ακσακαλί-διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου, μετά από πρόσκληση του υπουργείου Αμύνης του Αζερμπαϊτζάν, επισκέφθηκε τα χαρακώματα στην γραμμή του μετώπου Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν. Ο Ακσακαλί στο μέτωπο από όπου συχνά έρχονται ειδήσεις για συγκρούσεις, παρατήρησε την περιοχή με διόπτρα ελεύθερου σκοπευτή.

Στον Ακσακαλί που έφτασε πριν από τρεις μέρες στο Μπακού, μετά από την ολοκλήρωση των επαφών με ανώτατους στρατιωτικούς αξιωματούχους, του έγινε ενημέρωση για την πολεμική προετοιμασία του στρατού, την κατάσταση των στρατιωτών και τις εργασίες που έχουν γίνει στον στρατό τα τελευταία χρόνια.  Αργότερα ο Ακσακαλί πήγε στην πρώτη γραμμή του μετώπου Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν, επισκέφτηκε του Αζέρους σκοπούς και εξέτασε την περιοχή.

Ο Ακσακαλί παρατήρησε με διόπτρα τις αρμενικές περιοχές, ενώ ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην γραμμή του μετώπου. Είχε μια σύντομη συνομιλία με σκοπούς εκεί και δήλωσε πως ¨Είμαι υπερήφανος για σας. Βρήκα και τα στρατιωτικά οχήματα και μέσα αλλά και το ηθικό σας πολύ καλά. Χάρηκα πολύ για αυτό. Η Τουρκία πάντα υποστηρίζει το Αζερμπαϊτζάν. Ο αζέρικος και ο τουρκικός στρατός είναι ανίκητοι. Αυτό το αποδείξαμε στους πολέμους πολλές φορές¨.

Έπειτα ο Ακσακαλί συνομίλησε με στρατιώτες που εκπαιδεύονται για ελεύθεροι σκοπευτές και ολμιστές και παρατήρησε την στόχευση τους.

Εφ. Ραντικάλ  8/11/2014

Previous Article

ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΦΑΡΟΥΚ ΤΣΕΛΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Next Article

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *