Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

600% αύξηση των πωλήσεων όπλων από την Τουρκία προς το Αζερμπαϊτζάν

No Comments Share:

600% αυξήθηκαν οι εξαγωγές όπλων της Τουρκίας προς το Αζερμπαϊτζάν

Το Αζερμπαϊτζάν που με την στρατιωτική στήριξη της Τουρκίας πέτυχε μία ιστορική νίκη στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, κατά το διάστημα Ιανουαρίου-Νοεμβρίου, εισήγαγε από την Τουρκία όπλα αξίας 256 εκατομμυρίων δολαρίων. Στον διάρκειας 44 ημερών πόλεμο το Αζερμπαϊτζάν προκάλεσε στην ερμηνεία ζημιές αξίας περίπου 3,5 δις δολαρίων. Ο στρατός της Αρμενίας έχασε δεκάδες αεροπορικά συστήματα και εκατοντάδες άρματα μάχης και θωρακισμένα οχήματα.

…..

Το Αζερμπαϊτζάν που εισήγαγε όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό αξίας 256 εκατομμυρίων δολαρίων από την Τουρκία, κατά τη διάρκεια της απελευθέρωσης του Καραμπάχ, χρησιμοποίησε ενεργά αυτά τα όπλα και τον εξοπλισμό. Η Αρμενία που είχε εισάγει αντιαεροπορικά συστήματα, θωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης από τη Ρωσία, υπέστη τη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας της.

Τα προϊόντα της αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας που χρησιμοποίησε ενεργά το Αζερμπαϊτζάν, τράβηξαν την προσοχή του κόσμου. Μετά από το πρόγραμμα το Καραμπάχ πολλές χώρες χτύπησαν την πόρτα της Τουρκίας για να αγοράσουν εγχώρια και εθνικά παραγόμενα προϊόντα.

Türkiye’nin Azerbaycan’a silah ihracatı yüzde 600 arttı

3/12/2020

 

Previous Article

Ψέματα για τον πληθωρισμό, ψέματα για την ανάπτυξη, ψέματα και για τα θύματα…

Next Article

7 Αζέροι προσβάλλουν, χτυπούν και βιντεοσκοπούν έναν δεμένο πισθάγκωνα Αρμένιο…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *