Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ…

0 σχόλια Share:

Συναγερμός για αυτοκίνητο βόμβα στην Άγκυρα

a12575ad-0f3e-4d80-981d-01b4514041d6

Συναγερμός σήμανε στην πρωτεύουσα μετά από την πληροφορία πως βρίσκεται στην Άγκυρα αυτοκίνητο-βόμβα με συριακές πινακίδες.Αντιτρομοκρατική, ΜΙΤ και ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας παίρνουν μέτρα στην πόλη, ενώ γίνονται συνεχείς ανακοινώσεις για την πινακίδα.

Μονάδες αντιτρομοκρατικής και πληροφοριών από τα Άδανα κατέγραψαν πως στόχος του κλαπέντος από τα Άδανα αυτοκινήτου που βρίσκεται στην Άγκυρα είναι να πραγματοποιήσει βομβιστική επίθεση. Με χαρακτηρισμό ¨επείγον¨ αναζητείται από όλες τις μονάδες το λευκό Χιουντάι Ελάντρα μοντέλο 2010 με πινακίδα ¨011474¨.

Το όχημα τελευταία φορά εμφανίστηκε στην Άγκυρα. Αντιτρομοκρατική, μονάδες πληροφοριών και τροχαία έχουν αυξήσει τους ελέγχους. Οι έλεγχοι στις εισόδους της πόλης έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Αυξημένοι έλεγχοι γίνονται σε χώρους με πολύ κόσμο, όπως πλατείες, εμπορικά κέντρα και τζαμιά.

Η ΜΙΤ και η μονάδα πληροφοριών της αστυνομίας παλιότερα είχαν ενημερώσει για τρία αυτοκίνητα βόμβες που είχαν ξεκινήσει από την Συρία και θα πραγματοποιούσαν επιθέσεις στην Τουρκία. Η εν λόγω πληροφορία μεταδόθηκε ως ¨επείγουσα¨ στις μονάδες της αστυνομίας και της στρατοχωροφυλακής. Αλλά παρά τις έρευνες τα οχήματα δεν είχαν βρεθεί.

Εφ. Χουριέτ 20/7/2013

Previous Article

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Next Article

O MONOΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΟΣΚΙ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

libero facilisis Lorem ut elit. ante. mi, risus felis Nullam