Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

98% μείωση στις εισαγωγές τουρκικών προϊόντων στην Σαουδική Αραβία !…

1 Comment Share:

Τα προϊόντα που αγόρασε η Σαουδική Αραβία από την Τουρκία κατά τον μήνα Ιανουάριο σε σχέση με το προηγούμενο έτος μειώθηκαν κατά 98%, ενώ και σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα μειώθηκαν κατά 72%. Η πολιτική ένταση μεταξύ των δύο χωρών μεταδόθηκε με ένα ανεπίσημο εμπάργκο της Σαουδικής Αραβίας προς την Τουρκία στο οικονομικό επίπεδο.

Οι εισαγωγές της Σαουδικής Αραβίας από την Τουρκία κατά τον μήνα Δεκέμβριο ήταν ύψους 13 εκ.$ δολαρίων, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 ήταν 165 εκ. $ δολάρια. Αυτόν τον Ιανουάριο όμως το ποσό αυτό υποχώρησε στα 3,76 εκ. $.

Σαουδάραβες επιχειρηματίες και κάποιες εταιρείες πέρσι προχώρησαν σε μια καμπάνια απαγόρευσης εισαγωγών η μείωση των εισαγωγών από την Τουρκία.
…..
Η Τουρκία τον Ιανουάριο του 2020 ήταν στη 13η θέση των χωρών από τις οποίες αγοράζει τα περισσότερα προϊόντα η Σαουδική Αραβία. Φέτος οπισθοχώρησε στην 76η θέση. Οι σαουδάραβες αξιωματούχοι δηλώνουν πως δεν έχουν επιβάλει καμία απαγόρευση στην αγορά προϊόντων από την Τουρκία.

https://boldmedya.com/2021/03/25/turkiyeden-arabistana-ihracat-yuzde-98-azaldi/
25/3/2021

Σχ. : Προφανώς οι Σαουδάραβες είναι πολύ πιο αξιοπρεπείς άνθρωποι από εμάς. Οι Σαουδάραβες “δεν έχουν” το 40% της Κύπρου κατειλημμένο από εχθρική χώρα. Δεν έχουν την Τουρκία να τους απειλεί με πόλεμο σε περίπτωση άσκησης νόμιμου διεθνούς δικαιώματος. Και δεν έχουν την Τουρκία να μιλάει κάθε τόσο για τα “σύνορα της καρδιάς της”.

Για πολύ λιγότερα δηλαδή, δείτε τι μέτρα έχουν πάρει.

Ενώ εμείς…είμαστε άξιοι της μοίρας μας

 

Previous Article

H Σοφία της Ελλάδας μας !

Next Article

Μνημόσυνο στον Άγιο Στυλιανό Κομοτηνής υπέρ αναπαύσεων των ψυχών των ΗΡΩΩΝ μας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Τα σχόλια του άρθογράφου δεν θα μπορούσαν να είναι σωστότερα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *