Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΘΩΟΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ !

No Comments Share:

rusya-nin-pilotu-vurmakla-sucladigi-alpaslan-celik-1918898

Σχετικά με την υπόθεση του Αλπασλάν Τσελίκ ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στην Σμύρνη με την κατηγορία του φόνου του Ρώσου πιλότου του καταρριφθέντος αεροσκάφους, η εισαγγελία αποφάσισε να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Ο Αλπασλάν Τσελίκ αντιμετώπιζε την κατηγορία για φόνο μετά από βαριά πρόκληση, ενώ στην απόφαση αρχειοθέτησης αναφέρεται πως ο Ρώσος πιλότος ενδεχομένως πέθανε χτυπώντας το κεφάλι του την ώρα που έκανε χρήση του αλεξίπτωτου και ότι οι μετέπειτα δηλώσεις του έγιναν στα πλαίσια της θέσης του ως διοικητή για να ενισχύσει το ηθικό των αντρών του.

Στις 31 του περασμένου Μαρτίου μετά από καταγγελία για παρουσία ενόπλων ατόμων σε ρεστοράν της Σμύρνης, η αστυνομία πήγε εκεί και συνέλαβε 15 άτομα που κατείχαν παράνομα 3 περίστροφα, ενώ το αυτοκίνητο τους είχαν και ένα όπλο Καλάσνικοφ. Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο Αλπασλάν Τσελίκ ο γνωστός για τον ισχυρισμό του πως αυτός είχε σκοτώσει τον πιλότο του ρώσικου αεροσκάφους που καταρρίφθηκε στην Συρία.  Τότε είχαν μεταφερθεί στο Τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος για να γίνει λεπτομερής έρευνα από την εισαγγελία. Ακολούθως εξ αυτών 7 άτομα μεταξύ των οποίων ο Αλπασλάν Τσελίκ προφυλακίστηκαν με δικαστική απόφαση. 2 άτομα αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους και 6 άλλοι αποφυλακίστηκαν και θα δικαστούν χωρίς να κρατούνται.

Ο προφυλακισθεις για κατοχή πολεμικού όπλου Αλπασλάν Τσελίκ στην κατάθεση του στην εισαγγελία ως στοιχείο παρουσίασε βίντεο από το Youtube στο οποίο ο ίδιος φαίνεται να παροτρύνει ¨να μην πυροβολούνε¨. Ο Τσελίκ περιέγραψε πως όταν κατέπεσε το αεροσκάφος και ο πιλότος εκτοξεύτηκε με το αερόστατο, άρχισαν πυρά προς εκείνη την κατεύθυνση, ενώ ο ίδιος προειδοποίησε αυτούς που ήταν στην ομάδα του να μην πυροβολούνε. Ο Τσελίκ είπε πως ενδεχομένως ο Ρώσος πιλότος να πέθανε από πυρά άλλης μονάδας που πολεμούσε εκεί στο πλευρό των Τουρκμένων και ότι ο ίδιος σίγουρα δεν πυροβόλησε. Αλλά ότι αργότερα έκανε κάποιες δηλώσεις ως διοικητής της περιοχής εκεί.

………………….
http://www.dha.com.tr/alparslan-celike-rus-pilotun-oldurulmesi-suclamasindan-takipsizlik_1221665.html
9/5/2016

Σχ : Ο Ρώσος ήρωας είχε 4 σφαίρες στο σώμα του, αλλά η εισαγγελία στο πόρισμα της ανέφερε πως δεν ήταν δυνατόν να διαπιστωθεί αν ο θάνατος προήλθε από σφαίρες ή από κατάγματα που έφερε στο κρανίο και τα οποια ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ προήλθαν από την χρήση του αερόστατου…

Ε αφού και ο ίδιος ο Τσελίκ είπε πως δεν πυροβόλησε (….), η υπόθεση πάει στο αρχείο !!!

Όλα αυτά την ώρα που ο ίδιος επικεφαλής μιας μονάδας στρατιωτών είχε πει δημόσια στις κάμερες πως εκείνοι σκότωσαν τον Ρώσο πιλότο… 

Τουρκική δικαιοσύνη…

Previous Article

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ…

Next Article

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΕ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *