Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ανακοίνωση από την Μέρκελ σχετικά με το Ιντζιρλίκ: Εάν δεν επιτραπεί επίσκεψη…

0 σχόλια Share:

Ανακοίνωση από την Μέρκελ σχετικά με το Ιντζιρλίκ: Εάν δεν επιτραπεί επίσκεψη…

Η πρωθυπουργός της Γερμανίας Μέρκελ από τις Βρυξέλλες όπου γίνεται η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ, δήλωσε πως σε περίπτωση που η Τουρκία δεν επιτρέψει την επίσκεψη Γερμανών βουλευτών στην βάση του Ιντζιρλίκ στα Άδανα όπου βρίσκονται οι Γερμανοί στρατιώτες, τότε μπορεί να αποσυρθούνε από την αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ.

Η πρωθυπουργός Μέρκελ ανέφερε πως στην συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν θα του θέσει ξεκάθαρα αυτό το θέμα. Η Μέρκελ η οποία έκανε δηλώσει κατά την είσοδο της Συνόδου, είπε : ¨ Εμείς το κοινοβούλιο είμαστε οι ιδιοκτήτες του κοινοβουλίου. Τα μέλη του κοινοβουλίου μας πρέπει να μπορούν να επισκέπτονται τους στρατιώτες μας. Διαφορετικά είμαστε υποχρεωμένοι να αποσυρθούμε από το Ιντζιρλίκ. Oι επισκέψεις συνιστούν βασική δράση του γερμανικού στρατού.¨

Στο Ιντζιρλίκ βρίσκονται 260 Γερμανοί στρατιωτικοί
Πρόσφατα δεν δόθηκε άδεια στου βουλευτές μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Αμύνης της Γερμανίας να επισκεφτούν τους Γερμανούς στρατιωτικούς που βρίσκονται στο Ιντζιρλίκ. Ακόμη βρίσκονται στο Ιντζιρλίκ 260 Γερμανοί στρατιωτικοί. Οι στρατιωτικοί αυτοί κάνουν αναγνωριστικές πτήσεις με αεροσκάφη τύπου Tοrnado στις επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS. Πριν από λίγο καιρό ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Σίγκμαρ Γκάμπριελ είχε θέσει θέμα σχετικά αποχώρησης των Γερμανών στρατιωτικών που βρίσκονται στο Ικόνιο. Στο Ικόνιο οι Γερμανοί στρατιωτικοί μετέχουν σε πληρώματα αεροσκαφών Awacs που κάνουν αναγνωριστικές πτήσεις.

http://www.dha.com.tr/merkel-ziyarete-izin-verilmezse-incirliki-terk-etmek-zorundayiz–_1517268.html

25/5/2014

Previous Article

NEOI ΣΥΜΒOΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ BTTDD

Next Article

5 ΝΕΚΡΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *