Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η Γερμανίδα υπουργός Αμύνης ¨δεν γνωρίζει¨ για τις εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία !…

No Comments Share:

Γιατί ψάχνετε τα όπλα που πουλήσατε ;

Στη γερμανική Βουλή σε συζήτηση που έγινε σχετικά με την κρίση με την Τουρκία για το πλοίο, η βουλευτής του κόμματος Die Linke, είπε : ” H Τουρκία αγοράζει από εσάς όπλα και μετά πάτε στα ανοιχτά της Λιβύης και ψάχνετε τα πλοία. Πρόκειται για ένα θέατρο του παραλόγου”.

Συνεχίζονται οι λογομαχίες, σχετικά με το περιστατικό στο οποίο Γερμανοί στρατιώτες στα 200 χιλιόμετρα στα ανοιχτά της Βεγγάζης, με υποψία για παράνομη μεταφορά όπλων, σταμάτησαν ένα πλοίο που ανήκει στο τουρκικό κράτος που στηρίζει την κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης. Σήμερα η υπουργός Αμύνης της Γερμανίας Αννεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ, στην συνεδρίαση της Βουλής απάντησε σε ερωτήσεις βουλευτών σχετικά με την Τουρκία και την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Κάρενμπάουερ ανέφερε πως η έρευνα στο πλοίο, έγινε στα πλαίσια του ελέγχου για το εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ προς τη Λιβύη και πρόσθεσε ότι το τουρκικό κράτος από την αρχή ενοχλείται από αυτόν τον έλεγχο.

H Γερμανία θα άρει το μπλοκάρισμα των κυρώσεων ;

Ο Γιούργκεν Τρίττιν παίρνοντας το λόγο στην συνεδρίαση εκ μέρους του κόμματος των Πράσινων, άσκησε κριτική στην πολιτική του τουρκικού Κράτους στη Λιβύη, στην Ανατολική Μεσόγειο και τελευταία στο Καραμπάχ και ρώτησε : “Μετά από όλα αυτά η γερμανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση κατά την σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 10 Δεκεμβρίου θα άρει το εμπάργκο της, ενάντια στις κυρώσεις;”. ενώ η υπουργός Αμύνης αρκέστηκε να απαντήσει πως “Σχετικά με το θέμα δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση“.

Υπουργός Αμύνης αλλά δεν είναι γνωρίζει !

Μία άλλη βουλευτής που πήρε τον λόγο ήταν η Χάικε Χάενσελ του κόμματος Die Linke. H Χάενσελ ρώτησε για ποιο λόγο παρά το ότι η Τουρκία με την πολιτική της αυξάνει την ένταση, δεν της έχει εφαρμοστεί εμπάργκο όπλων και είπε πως “Η Τουρκία αγοράζει από εσάς όπλα και μετά πάτε στα ανοιχτά της Λιβύης και ψάχνετε τα πλοία. Πρόκειται για θέατρο του παραλόγου”. Ενώ η Καρενμπάουερ απάντησε πως “Αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω πληροφορίες για τις εξαγωγές προς την Τουρκία”.

https://www.ozgurpolitika.com/haberi-sattiginiz-silahi-niye-ariyorsunuz-7466
26/11/2020

Previous Article

Ψέματα για τα θύματα του ιού και εμείς ακόμη έχουμε τα τα σύνορα ανοιχτά στις εμπορικές μεταφορές…

Next Article

Τζορτζ Κλούνει κατά του Όρμπαν…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *