Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Μαας: “Δεν θα επιτρέψουμε να εκβιάζει η Τουρκία με τους πρόσφυγες”

No Comments Share:

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χαικο Μας, δήλωσε πως η ΕΕ, είναι έτοιμη να βοηθήσει την Τουρκία στο θέμα των προσφύγων, αλλά δεν θα δεχτεί την χρήση τους ως μέσο πολιτικής πίεσης.
Σε δηλώσεις που έκανε ο Μαας μετά από την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης που είχε με τους υπουργούς Εξωτερικών των χωρών της ΕΕ, δήλωσε πως “Πραγματοποιήσαμε πολλές συζητήσεις σχετικά με τη συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας για τους πρόσφυγες”.
Ο Γερμανός υπουργός ανέφερε πως αξιολόγησαν την δυνατότητα επιπρόσθετης ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Ιντλίμπ και είπε πως “Αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται η εκεχειρία και πρέπει να επωφεληθούμε από αυτό, για να φτάσει η ανθρωπιστική βοήθεια σε περίπου ένα εκατομμύριο άτομα”.
Ο Μαας ανέφερε πως συνεχίζουν να είναι δεσμευμένοι στη συμφωνία για τους πρόσφυγες με την Τουρκία και πρόσθεσε πως “Πιστεύουμε όμως πως το ίδιο πρέπει να κάνει και η Τουρκία. Δεν μπορούμε να δεχτούμε και δεν θα δεχτούμε την χρήση απελπισμένων ανθρώπων και προσφύγων ως όχημα πολιτικής πίεσης”.
Ο Μαας πρόσθεσε πως δεν έχουν αλλάξει γνώμη για την βοήθεια προς την Τουρκία.

https://tr.sputniknews.com/avrupa/202003241041669207-almanya-disisleri-bakani-maas-turkiyenin-siginmacilarla-santaj-yapmasina-izin-vermeyecegiz/

24/3/2020

Σχ.: Σαν δήλωση καλή είναι αλλά τα έργα άλλα δείχνουν. Όταν μέχρι πριν από λίγες μέρες η Μέρκελ ήταν έτοιμα να πάει για πολλοστή φορά στην Πόλη για να συναντήσει τον Ταγίπ (ακυρώθηκε λόγω της επιδημίας), αυτό δείχνει πως ο εκβιασμός του Ερντογάν ¨πέρνάει¨. 

Previous Article

8 διορισμοί επιτρόπων στην θέση δημάρχων !

Next Article

Απαγόρευσε σε ρωσικά αεροπλάνα να πετάξουν πάνω από το έδαφος της

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *