Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – Ε.Ε.

No Comments Share:

250620160948027336412_2

O βουλευτής του κόμματος ΑΚΡ Μεχμέτ Αλή Σαχίν, δήλωσε πως την ώρα που η Τουρκία αναπτύσσεται η Ε.Ε. γίνεται δύσκαμπτη και είπε πως ¨Θα έρθει μέρα που οι πολίτες της Ε.Ε. θα χρειάζονται την Τουρκία. Αυτοί θα έρχονται σε εμάς για δουλειά¨.

…………..

Ο Σαχίν είπε : ¨Έκαναν την προπαγάνδα του αφού μπαίνει η Τουρκία στην Ε.Ε.να βγούμε εμείς. Και τι θα γινόταν λέει αν έμπαινε η Τουρκία στην Ε.Ε. ; Θα καταλάμβαναν λέει οι Τούρκοι την Αγγλία. Δυστυχώς με τέτοιες παράλογες και προκατειλημμένες εκφράσεις επιχείρησαν να κατευθύνουν τον αγγλικό λαό ενάντια στην Τουρκία. Ακόμη και αυτοί που υποστήριζαν το ¨Να μείνουμε¨  χρησιμοποίησαν την Τουρκία. Και επικεφαλής τους ήταν ο Άγγλος πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον. Δήλωσε πως ¨Μην φοβάστε, η Τουρκία δεν μπαίνει στην Ε.Ε. αν δεν περάσουν 30 χρόνια¨. Έκαναν προπαγάνδα πάνω στον φόβο. Όπως και οι πρόγονοι τους. Και εκείνοι έκαμναν προπαγάνδα του τύπου ¨Έρχονται οι Τούρκοι, έρχονται οι Οθωμανοί¨. Τώρα λοιπόν τα εγγόνια εκείνων κάνουν προπαγάνδα του τύπου ¨έρχονται οι Τούρκοι¨.

Ο Σαχίν είπε πως η Ε.Ε. τρίζει και συνέχισε λέγοντας :
¨Δείτε τώρα πια η Ε.Ε. τρίζει. Εάν γίνει και σε άλλη χώρα σαν την Αγγλία δημοψήφισμα και εκεί το αποτέλεσμα θα βγει ¨να βγούμε¨. Από αυτή την σκοπιά, η Ε.Ε. καταρχήν θα πρέπει πρώτα να συνέλθει. Οι αντιτουρκικές προκαταλήψεις θα πρέπει να εγκαταλειφτούν. Όταν συμπληρώνουμε τα κριτήρια εισόδου, θα πρέπει όπως έγινε και για τις άλλες χώρες, να ανοίγουν οι πύλες της Ε.Ε. Αίτημα υποβάλλαμε την ίδια εποχή με την Κροατία. Η Κροατία μπήκε. Η Τουρκία είναι μια χώρα πιο εξελιγμένη και πιο δημοκρατική από την Κροατία. Είμαι σίγουρος πως θα επανεκτιμήσουν το θέμα.  Εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε θέση εντός της Ε.Ε. Εάν συνεχίσουν άδικα να μας εμπαίζουν, τότε όπως είπε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, θα πάμε και εμείς σε δημοψήφισμα. Η Τουρκία στο πρώτο τρίμηνο του 2016 αναπτύχθηκε κατά 4,5%. Η Τουρκία αναπτύσσεται και εξελίσσεται. ΟΙ χώρες της Ε.Ε. πλέον έχουν καταστεί δύσκαμπτες.  Δεν έχουν νέα σχέδια για επενδύσεις, ενώ η Τουρκία έχει. Θα έρθει μέρα που οι πολίτες της Ε.Ε. θα χρειάζονται την Τουρκία. Αυτοί θα έρχονται σε εμάς για δουλειά¨.
http://www.dha.com.tr/ab-vatandaslari-turkiyeye-muhtac-olacak_1264167.html

25/6/2016

Previous Article

H BIA ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡ

Next Article

ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΤΑΓΙΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *