Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΚΡ

0 σχόλια Share:

Αμπντουλκαντίρ Σέλβι : Η Τουρκία μετά από την κρίση με την Ρωσία δεν μπορεί να σηκώσει αεροπλάνο

page_abdulkadir-selvi-turkiye-rus-ucaginin-dusurulmesinden-beri-ucak-kaldiramiyor_127647112

Ο αρθρογράφος της Γενί Σαφάκ Αμπντουλκαντίρ Σέλβι, σε σημερινο του άρθρο γράφει πως η Τουρκία μετά από την κρίση που είχε με την Ρωσία, δεν μπορεί να στείλει αεροσκάφη στα σύνορα με την Συρία.
……………
Στο σχετικό σημείο ο Σέλβι αναφέρει :
¨Στην συνάντηση με τον Μπάιντεν, ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που θα συζητηθούν θα είναι η συνεργασία των ΗΠΑ με το PYD. Έτσι ένα από τους πιο σημαντικούς φακέλους που θα συζητηθούν με τον Μπάιντεν θα είναι η συνοριακή ασφάλεια. Διότι μετά από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους έως τώρα η Τουρκία δεν μπορεί να απογειώσει αεροσκάφος. Στην Τζεράμπλους υπάρχει μια σοβαρή παρουσία της ISIS. Ζητάμε έντονα από τις ΗΠΑ για τις οποίες ανοίξαμε την βάση στο Ιντζιρλίκ, να βομβαρδίσουν την ISIS στην άλλη μεριά των συνόρων. Σε μια πιθανή επέμβαση κατά της ISIS παρέχουμε εγγύηση από την πλευρά του εδάφους. Και όμως οι HΠΑ που τους ανοίξαμε το Ιντζιρλίκ για χάρη του αγώνα κατά της ISIS, δεν κάνουν την επιχείρηση που ζητάμε κατά της ISIS. Εμείς δε λόγω του ρωσικού παράγοντα, δεν μπορούμε να κάμνουμε αεροπορικές επιχειρήσεις. Έτσι όμως η ISIS δύναται και μπαίνει σε εμάς και κάνει επιθέσεις αυτοκτονίας στο Σουλτάναχμέτ.
…………..’
http://haber.sol.org.tr/medya/abdulkadir-selvi-turkiye-rusyayla-yasanan-krizden-sonra-ucak-kaldiramiyor-143457
22/1/2016

Σχ : Από αυτά που δημοσιεύουμε το μόνο που αξίζει να κρατήσουμε στην μνήμη μας. είναι το υπογραμμισμένο. Τα άλλα όλα είναι…

Previous Article

ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…

Next Article

ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *