Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O Tούρκος υπουργός Αμύνης Ακάρ, είχε προσωπικά συγχαρεί τον πιλότο που είχε καταρρίψει το ρωσικό μαχητικό…

0 σχόλια Share:

Ο Τούρκος υπουργός Αμύνης Χουλουσί Ακάρ, προσωπικά συνεχάρη τον πιλότο που είχε καταρρίψει το ρώσικο αεροσκάφος Su-24

Σε μία κατάθεση σε δικαστήριο αποκαλύφθηκε ότι ο νυν υπουργός Αμύνης και τότε αρχηγός του γενικού επιτελείου Χουλουσί Ακάρ, είχε συγχαρεί προσωπικά τον πιλότο του F-16 που είχε καταρρίψει το ρωσικό μαχητικό su-24 στις 24 Νοεμβρίου 2015.

Στις 10 Απριλίου 2019 καταθέτοντας σε δικαστήριο της Άγκυρας ο υπεύθυνος προσωπικού στρατηγός Ραμαζάν Γκοζέλ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος προσωπικού τη στιγμή της κατάρριψης του αεροσκάφους ανέφερε προς το δικαστήριο το πόσο ευχαριστημένος ήταν τότε ο ανώτερος διοικητής με την απόδοση του πιλότου.
Ο Γκοζέλ ανέφερε τα εξής: “Εγώ, ο Ακαρ και ο συνοδός του μεταβήκαμε στο Ικόνιο.. Eκεί μίλησε σε όλα τα μέλη του προσωπικού. Εκεί του είπαν πως “Aρχηγέ αυτός είναι ο πιλότος που κατέρριψε το ρώσικο αεροσκάφος”. Αν θυμάμαι σωστά ο πιλότος μόλις είχε αποκτήσει ένα νεογέννητο μωρό. Ο Aκάρ τον συνεχάρη και του ευχήθηκε να έχει τύχη. Τα συγχαρητήρια δεν ήταν μόνο για το νεογέννητο μωρό αλλά επίσης και για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους γιατί τότε όλοι υποστήριξαν την κατάρριψη”.
…..

nordicmonitor.com  8/8/2020

 

Previous Article

Εκπρόσωπος Ερντογάν: ¨Τώρα οι Ευρωπαίοι είδαν το πραγματικό πρόσωπο των δραστηριοτήτων της Ελλάδας

Next Article

Το τουρκικό λιμενικό έσωσε άλλους 88…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *