Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκος υπουργός Αμύνης: ¨Σκοτώσαμε 309 Σύριους στρατιώτες¨!

No Comments Share:

………

Οι τίτλοι των δηλώσεων του Ακάρ είχαν ως εξής :

¨Μετά από την προδοτική επίθεση, διαμέσου των αεροσκαφών, των ενόπλων ΜΕΑ και πυρων από το στρατό ξηράς, πάνω από 200 καθεστωτική στρατιώτες έγιναν στόχος.
Ως αποτέλεσμα των επιθέσεων αυτών, εξουδετερώθηκαν 5 ελικόπτερα, 23 άρματα μάχης, 23 πυροβόλα και όλμοι, ένα αντιαεροπορικό σύστημα SA-17, ένα αντιαεροπορικό σύστημα SA 22 και 309 καθεστωτικοί στρατιώτες.

Επιθυμώ να αναφέρω πως κατά την στιγμή της επίθεσης σε βάρος μας, γύρω από τις μανάδες μας δεν υπήρχαν καμία ένοπλη ομάδα.
Μετά από την πρώτη βολή παρά το ότι υπήρξε προειδοποίηση, η επίθεση συνεχίστηκε και σε αυτήν την αεροπορική επίθεση χτυπήθηκαν ακόμη και ασθενοφόρα.

Η επίθεση αυτή πραγματοποιήθηκε παρά το ότι οι μονάδες μας από πριν είχαν δώσει τις συντεταγμένες της τοποθεσίας τους στη Ρωσία.¨

Σχ. Έτσι είναι, όταν κάνεις οθωμανικά όνειρα και το πρώτο που σε νοιάζει δεν είναι η ζωή των στρατιωτών σου, αλλά τα πολιτικά σου οφέλη, φταίνε όλοι οι άλλοι και όχι εσύ που έσμπρωξες το στρατό σου μέσα στον βάλτο της Συρίας…

Είναι εντυπωσιακό πως στην ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Αμύνης στο Τουίττερ, μέχρι τώρα (11:21) δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αναφορά στις απώλειες του τουρκικού στρατού !

Καλά τα νούμερα που δίνει για τις απώλειες του συριακού στρατού είναι σαν τις περιγραφές κάποιων ψαράδων…

Previous Article

Η χώρα αντιμετωπίζει την διάλυση, ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να κάνει καμία δήλωση ;

Next Article

Κράτος ή μαφιόζος ; – Βίντεο με εκατοντάδες άτομα να βαδίζουν προς Ελλάδα

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *