Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ

No Comments Share:

Αμερικάνος πρεσβευτής Ριτζιαρντόνε : Προνόμιο η εργασία με τον Φιντάν, μεγάλη η ανησυχία μας για τους κινεζικούς πυραύλους

abd-buyukelcisi-hakan-fidan-la-calismak-bir-5210907_o

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ Φράνσις Ριτζιαρντόνε σε συνάντηση του με διπλωματικούς ανταποκριτές, δήλωσε πως αισθάνονται μεγάλη ανησυχία για την πυραυλική συμφωνία της Τουρκίας με την Κίνα. Κοινοποίησε επίσης τις ¨προσωπικές¨ του απόψεις για τον διοικητή της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ Ριτζιαρντόνε δήλωσε την μεγάλη του ανησυχία για την συμφωνία με την Κίνα. Ο Ριτζιαρντόνε συνέδεσε τα σχετικά με τον διοικητή της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν δημοσιεύματα του αμερικανικού τύπου με την ¨ελευθερία έκφρασης¨ και δήλωσε πως ¨Ο Χακάν Φιντάν είναι ένας υψηλόβαθμος πιστός, ταλαντούχος, επαρκής και αποφασιστικός αξιωματούχος. Για μένα αποτελεί προνόμιο και χαρά να εργάζομαι μαζί του¨.

………..

Ο Αμερικανός πρέσβης απαντώντας στην δήλωση Ερντογάν που είπε πως ¨Εάν το ΝΑΤΟ είναι τόσο ευαίσθητο σε αυτά τα θέματα, τότε ας δει και τα πολλά ρωσικά όπλα που ακόμη υπάρχουν και είναι καταχωρημένα σε χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ¨, είπε πως ¨Πρόκειται για όπλα που απέμειναν από την σοβιετική περίοδο¨.

Ο Ριτζιαρντόνε συνέδεσε τα σχετικά με τον διοικητή της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν δημοσιεύματα του αμερικανικού τύπου με την ¨ελευθερία έκφρασης¨ και είπε : ¨Στις ΗΠΑ τα πιο πολύτιμα στοιχεία που στηρίζουμε είναι η δημοκρατία και η ελευθερία έκφρασης. Και στην χώρα σας βγαίνουν αρνητικές ειδήσεις για τις ΗΠΑ, για μένα ή για τον υπουργό Εξωτερικών Κέρρι¨. Ο Κέρρι τόνισε πως αυτή είναι και η ισχύς και η ομορφιά της δημοκρατίας. Ο Αμερικανός πρέσβης δήλωσε πως ¨Εάν θέλετε να μάθετε τι σκέφτεται η αμερικανική κυβέρνηση προσφύγετε στις επίσημες πηγές και όχι στις ανώνυμες¨.

…………

Εφ. Ραντικάλ 24/10/2013

 

Previous Article

AΓΟΝΟΣ ΓΙΑ 5η ΦΟΡΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Next Article

ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *