Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ

No Comments Share:
Το Ισραήλ ενάντιο στην υποψηφιότητα μας για τους Ολυμπιακούς του 2020

Και ενώ διαρκεί η βαθιά πολιτική κρίση ανάμεσα σε Τουρκία και Ισραήλ, ομάδα βουλευτών της Ισραηλινής βουλής ανακοίνωσαν πως αρχίζουν καμπάνια ενάντια στην υποψηφιότητα της Τουρκίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Ο ισραηλινός τύπος σχολίασε σχετικά πως ¨Τα μέλη της Κνεσσέτ παίρνουν εκδίκηση από την Τουρκία¨. Η εφημερίδα Γεντιότ Αχρονότ στο άρθρο με τίτλο ¨Η εκδίκησης των μελών της Κνεσσέτ από την Τουρκία¨ αναφέρει πως η εκδίκηση του Ισραήλ για τις κινήσεις διαμαρτυρίας της Τουρκίας μπορεί να έρθει από μια πλευρά απρόσμενη πλευρά  και επιφέροντας βαρύ τίμημα. Η εφημερίδα αναφέρει πως ομάδα βουλευτών της Κνεσσέτ μαζί με Αμερικανούς και Ευρωπαίους συναδέλφους τους άρχισαν καμπάνια για να αποτρέψουν την φιλοξενία των Ολυμπιακών Αγώνων από την Κωνσταντινούπολη το 2020, και ότι ο επικεφαλής της ομάδας αυτής και αντιπρόεδρος της Κνεσσέτ Ντάνι Ντανόν έχει συναντηθεί σχετικά με τους βουλευτές-φίλους του Ισραήλ από διάφορες χώρες, με πρώτες τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

 Στο άρθρο αναφέρεται πως ο Ντανόν συναντώντας τους ξένους κοινοβουλευτικούς τους ζήτησε να πείσουν τους εκπροσώπους των χωρών τους στην ΔΟΕ να μην ψηφίσουν την Κωνσταντινούπολη, ενώ γίνεται υπενθύμιση πως η Κωνσταντινούπολη ανταγωνίζεται με Τόκιο, Μαδρίτη, Ρώμη, Ντόχα και Μπακού.

……………..

Στο μεταξύ ο Ντάνι Ντανόν έγραψε γράμμα στον πρόεδρο της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ ζητώντας του να ακυρωθεί η υποψηφιότητα της Τουρκίας.

…………………..

Εφ. Νέτγκαζέτε 17-10-2011

Previous Article

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ

Next Article

ΤΖΑΜΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *