Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

WELCOME TO TURKEY !

1 σχόλιο Share:

Αντίδραση στο Γκαζιάντεπ για τις ¨ιεραποστολές¨ κατά των τουριστών

190820161404351651993_2

Ομάδα 5 Κορεατών τουριστών που περιδιάβαιναν τα ιστορικά και τουριστικά σημεία στο Γκαζιάντεπ, όταν βρέθηκαν σε μια αυλή τζαμιού, βρέθηκαν αντιμέτωποι με αντίδραση του τύπου ¨Κάνετε ιεραποστολές, εξαφανιστείτε από εδώ¨.

Η ομάδα των 5 Κορεατών ανδρών και γυναικών που περιδιάβαιναν τα ιστορικά και τουριστικά μέρη της πόλης, στην αυλή του Ουλούτζαμί τα άκουσαν. Κάποια άτομα που τους άκουσαν πως μιλούσαν αγγλικά, αντέδρασαν. Συγκεντρώθηκε μια ομάδα πιστών που υποστηρίζοντας πως οι τουρίστες κάνουν ιεραποστολή, κάλεσαν την αστυνομία. Οι τουρίστες τα έχασαν από αυτή την αντίδραση, ενώ κάποιοι από την άλλη ομάδα άρχισαν να τους φωνάζουν ¨Κάνετε ιεραποστολικές δραστηριότητες. Δίνοντας βοήθεια σε μουσουλμάνους τους κάνετε χριστιανούς. Εδώ δεν έχει ούτε θάλασσα, ούτε πάρκο, τι δουλειά έχετε εδώ ; ¨

Μετά από τις αντιδράσεις η ομάδα των τουριστών βγήκε από την αυλή του τζαμιού και εκείνη την ώρα από την ομάδων κάποιων που είχαν μούσια και φορούσαν τάκε,  ένας πήρε μια σκούπα και θέλησε να τους χτυπήσει. Επενέβησαν κάποιοι άλλοι πολίτες που τον εμπόδισαν, ενώ οι Κορεάτες απομακρύνθηκαν.

http://www.dha.com.tr/gaziantepte-turistlere-misyonerlik-tepkisi_1308818.html

19/8/2016

Σχ : Να και το βίντεο :

Previous Article

ΣΚΙΤΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΥ

Next Article

ΥΜΝΟΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ 4 ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.