Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ¨ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…

No Comments Share:

 

Αμερικανοί ταξιδιώτες κόλλησαν στο αεροδρόμιο Ατατούρκ λόγω του εμποδίου της βίζας

Μετά από την αμοιβαία μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας απαγόρευση βίζας, δεν επετράπη σε κάποιους Αμερικανούς ταξιδιώτες να εισέλθουν στην Τουρκία.

…………..

Ένας από αυτούς που κόλλησαν στο θέμα της βίζας ήταν και ο Αμερικανός πολίτης Ρόμνι Έντουαρτς ο οποίος έφτασε στην Κωνσταντινούπολη με αεροσκάφος που απογειώθηκε από την Ουάσιγκτον, με σκοπό να πάρει άλλο αεροσκάφος για να πάει στο Κέϊπ Τάουν. Ενώ περίμενε την πτήση-ανταπόκριση, θέλησε να δει την Κωνσταντινούπολη αλλά κόλλησε στο εμπόδιο της βίζας. Πήγε στο γραφείο βίζας του τέρμιναλ των Εξωτερικών γραμμών, αλλά κόλλησε στο θέμα της βίζας. Ο Έντουαρτς ανέφερε πως  δεν ήταν ενήμερος για την αλλαγή και πρόσθεσε πως ¨Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Είναι κάτι το πολύ στενάχωρο¨.

Ένας άλλος ταξιδιώτης που ταξίδευε από ΗΠΑ προς Άμστερνταμ διαμέσου Κωνσταντινούπολης και αυτός δεν μπόρεσε να πάρει βίζα. Ο ταξιδιώτης που δεν μπόρεσε να εισέλθει στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε πως όταν αναχωρούσε από το αμερικανικό αεροδρόμιο, κανείς δεν τον ενημέρωσε για την απαγόρευση βίζας.

Για τους ταξιδιώτες οι οποίοι ταξιδεύουν τράνζιτ δεν υπάρχει κανένα θέμα στο αεροδρόμιο, ενώ κανονικά εισήλθαν στην χώρα οι ταξιδιώτες που είχαν βγάλει ηλεκτρονική βίζα πριν από τις 8/10.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/abdli-yolcular-neye-ugradigini-sasirdi-384418.html

11/10/2017

Σχ: Διαβάσαμε επίσης και για Αμερικανούς παίχτες που παίζουν σε τουρκικές ομάδες μπάσκετ και δεν μπόρεσαν να μπούνε στην χώρα.  

Previous Article

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ 2017

Next Article

O ΕΡΝΤΟΓΑΝ ¨ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ¨ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ, ΑΛΛΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *