Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Την ώρα που είχαμε 100 παραβιάσεις του εναερίου χώρου μας….

0 σχόλια Share:

Έλληνες και Βούλγαροι τουρίστες συρρέουν στην Αδριανούπολη για τα ψώνια των Χριστουγέννων

Έλληνες και Βούλγαροι τουρίστες λόγω της διαφοράς στην ισοτιμία συναλλάγματος έρχονται στην Αδριανούπολη για τα ψώνια για τα Χριστούγεννα. Οι τουρίστες που ψωνίζουν τα πάντα και για την Πρωτοχρονιά αφήνουν σημαντικό ποσό συναλλάγματος στην πόλη.

Πολίτες από Βουλγαρία και Ελλάδα που έχουνε διακοπές λόγω των Χριστουγέννων κάνουν τα ψώνια τους για την Πρωτοχρονιά στην Αδριανούπολη. Λόγω της διαφοράς στην ισοτιμία συναλλάγματος πολίτες των γειτονικών χωρών καλύπτουν τις ανάγκες τους σε είδη κλωστοϋφαντουργίας μέχρι και τρόφιμα από την Αδριανούπολη. Έρχονται από νωρίς στην πόλη και συρρέουν στα εμπορικά κέντρα και στις ιστορικές αγορές.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ανδριανούπολης Ρετζέπ Ζιπκινκουρτ, ανέφερε πως λόγω της Πρωτοχρονιάς, σε όλα τα όλα τα ξενοδοχεία η πληρότητα είναι απόλυτη και πρόσθεσε πως είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες. Ο Ζιπκινκουρτ δηλωσε : “Τα ξενοδοχεία μας έφτασαν σε ποσοστό απόλυτης πληρότητας. Οι κρατήσεις στα κέντρα διασκέδασης για την Πρωτοχρονιά έχουν φτάσει στο 90%. Στις πύλες εισόδου στα τελωνεία υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Πλέον περιμένουμε να φιλοξενήσουμε τους μουσαφίρηδες μας. Κανονικά τα σαββατοκύριακα έρχονται γύρω στα 10.000 άτομα στην Αδριανούπολη. Εγώ αυτό το νούμερο πιστεύω πως θα ανέβει στα 13.000 άτομα.
……
Έρχονται στην Ανδριανούπολη ιδιαίτερα λόγω της διαφοράς στην συναλλαγματική ισοτιμία. οι τουρίστες οι οποίοι ψωνίζουν από τους επαγγελματίες της πόλης και από τα εμπορικά κέντρα αφήνουν σημαντικό συνάλλαγμα συμβάλλοντας στην οικονομία. Στην Ανδριανούπολη μας την πόλη την τρίτη πόλη σε αριθμό τουριστών, έχουμε ολοκληρώσει όλες τις ετοιμασίες μας.”

http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/yunan-ve-bulgar-turistler-noel-alisverisi-icin-edirne-ye-akin-ediyor/367692/

28/12/2019

Previous Article

Συγκρίνετε με Ελλάδα….

Next Article

Μερικές από τις Ελληνίδες που έκαναν διακοπές στην Τουρκία και διαφήμισαν και τις ομορφιές της… Φωτογραφίες

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *