Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ

No Comments Share:

Ένας ακόμη θάνατος στο Ουλούνταγ

270120151933308165605_2

Αυτοκίνητο που γλίστρησε στον πάγο στην περιοχή ξενοδοχείων στο Ουλούνταγ, παρέσυρε δύο άτομα συγγενείς  με αποτέλεσμα να πεθάνει η 47 ετών Νετσλά Αλαντάγ  και να τραυματισθεί η 44χρονη Σανιέ Γιαμάν.  Πνίγηκε στα δάκρυα 0 16χρονος Ντορουκάν Αλαντάγ μπροστά στα μάτια του οποίου ξεψύχησε η μητέρα του. Συγγενείς του προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν.

Μετά από τον θάνατο την περασμένη Κυριακή της 7χρονης Ελίφ Ουγιουμισλάρ που σκοτώθηκε όταν ανετράπη έλκυθρο που οδηγούσε η η μητέρα της η Τζεϊντά Ουγιουμισλάρ, ένα ακόμη θανατηφόρο ατύχημα συνέβη σήμερα. Γύρω στις 16:00 η Σανιγιέ Γιαμάν (σύζυγος αστυνομικού που υπηρετεί στην Σιίρτ) μαζί με την συγγενή της Νετσλά Αλαντάγ και τον γιό της τον Ντορουκάν Αλαντάγ θέλησαν να βγούνε από την εστία αστυνομικών όπου διέμεναν και να περπατήσουν.

Την ώρα που περπατούσαν από την πρώτη προς την δεύτερη περιοχή ξενοδοχείων, το υπ. αρ. 34 DT 6156  όχημα γλίστρησε στον πάγο. Το όχημα  πέρασε πάνω από το πόδι της Σανιέ Γιαμάν και παρέσυρε την Νετσλά Αλαντάγ, σταματώντας μόνο σε σωρό χιονιού.

Κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά των γυναικών στο νοσοκομείο του Τσεκιργκέ. Στο μεταξύ η καρδιά της Νετσλά Αλαντάγ σταμάτησε και έγινε προσπάθεια να την σώσουν με μαλάξεις, αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν η γυναίκα έχασε την ζωή της πριν την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η Σανιγιέ Γιαμάν μεταφέρθηκε για νοσηλεία, ενώ ο Ντορουκάν Αλαντάγ που ήταν μάρτυρας του θανάτου της μητέρας του, πνίγηκε στα δάκρυα. Συγγενείς του προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη από την στρατοχωροφυλακή και μεταφέρθηκε στο τμήμα.

……………….

………………

DHA  27/1/2015

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Next Article

O ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *