Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη…

No Comments Share:

Ανόητη πρόταση ¨για τον τουρισμό¨ : Να απαγορευτεί η έξοδος στο εξωτερικό !

fft107_mf7087273

Μετά από την έκκληση του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν που δήλωσε ¨Μην πάτε διακοπές στο εξωτερικό, κάντε τις διακοπές σας στο εσωτερικό¨ , προέκυψε και μια περίεργη πρόταση στήριξης. Ο Τζεμίλ Ουγουρλού –αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επενδυτών Τουρισμού Τουρκίας, υποστήριξε πως είναι ανάγκη να δυσκολέψει η έξοδος των Τούρκων πολιτών στο εξωτερικό και ότι προσμένει από την κυβέρνηση να πάρει ριζοσπαστικές  αποφάσεις για αυτό το θέμα.

Ο Ουγουρλού δήλωσε πως ¨Αν δεν υπάρξουν κυρώσεις η τουριστική αγορά δεν μπορεί να ζωντανέψει ¨ και ότι ¨Πρέπει να επιβληθούν μια σειρά από απαγορεύσεις και φορολογικές επιβαρύνσεις για να κατευθυνθούν στο εσωτερικό οι παραθεριστές. Διαφορετικά ο παραθεριστής δεν ακούει τίποτε, παίρνει την βαλίτσα του και πάει στο εξωτερικό. Η Ρωσία το κάνει αυτό. Κάτι τέτοιο ισχύει και στο Ιράν.  Η υποχρεωτική βίζα και η αύξηση του τέλους εξόδου στο εξωτερικό,  αυτόματα θα στρέψει τον παραθεριστή στην εσωτερική αγορά.  Χωρίς κυρώσεις και μέτρα, αυτή η δουλειά δεν γίνεται. Εμείς προσδοκούμε επειγόντως τέτοιου είδους μέτρα¨.

Στην πρόταση αυτή εναντιώθηκε ο πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτορείων Τουρκίας Μπασαράν Ουλουσόι που δήλωσε πως ¨Εξαναγκασμός στον τουρισμό δεν γίνεται¨ , ενώ ο ιδιοκτήτης του Prontotour  Αλή Οναράν δήλωσε πως ¨Η δήλωση αυτή ήταν άτυχη. Αντί για εξαναγκασμό, τα ξενοδοχεία ας κάνουν εκπτώσεις στους ντόπιους τουρίστες¨.

http://www.radikal.com.tr/ekonomi/turizm-icin-akla-zarar-talep-yurtdisina-cikis-yasaklansin-1511051/

15/2/2016

Previous Article

ΕΝΙΟΤΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΕΙΣ ΣΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ…

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *