Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

No Comments Share:

Μέτρα στον τουρισμό για την κρίση με την Ρωσία

8135514459kltrveturizmbakan

Ενίσχυση καυσίμων σε αεροσκάφη που μεταφέρουν τουρίστες στην Τουρκία και άνοιγμα γραφείου του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού στην Αττάλεια

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Μαχίρ Ουνάλ δήλωσε ότι έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην επηρεαστεί ο τουριστικός τομέας από την κρίση με την Ρωσία.

Μετά από την ενίσχυση καυσίμων που θα προσφερθεί σε αεροσκάφη που μεταφέρουν τουρίστες στην Τουρκία, ο Ουνάλ προανήγγειλε την λειτουργία γραφείου του Υπουργείου στην Αττάλεια η οποία πόλη φιλοξενεί τους περισσότερους Ρώσους τουρίστες.

«Κάνουμε κάποιες προσπάθειες για την κάλυψη του κενού που θα δημιουργήσει ο ρωσικός τουρισμός, και με την έννοια της ποικιλοποίησης της αγοράς και με τουρίστες από άλλες χώρες που θα επισκεφθούν την Αττάλεια. Τόσο με την ενίσχυση καυσίμων ύψους 6.000 δολαρίων προς όλο τον κόσμο, όσο και με τον μοχλό που θα αποτελέσει η EXPO 2016 κατά την προσεχή περίοδο, νομίζουμε πως θα ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα και πως δεν θα έχει θέμα η Αττάλεια», είπε ο υπουργός.

TRT 17/1/2016

Σχ : Εννοείται πως αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να καλύψουν το τεράστιο κενό που δημιούργησε η απώλεια της ρωσικής αγοράς. Αξίζει όμως να αναφέρουμε πως αυτή η χρηματοδότηση σε καύσιμα για τα αεροσκάφη που μεταφέρουν τουρίστες, που όντως μπορεί να συμβάλιε σε κάποιο βαθμό, φυσικά και δεν μπορεί να γίνει από κράτος μέλος του στάβλου που λέγεται Ε.Ε.

Previous Article

ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΡΟΥΚΕΤΑ ΣΤΑ ΣΥΡΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

Next Article

ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *