Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΙΣ…ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΜΑΜ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

No Comments Share:

Τοποθεσία : Καράκιοϊ-Κωνσταντινούπολη… Ισχυρισμός για παρενόχληση τουριστριών!…

060320152005108359283_2

Δύο Γαλλίδες που πήγανε μαζί  με τους φίλους τους σε χαμάμ στο Καράκιοϊ, ανέφεραν πως τις πήγαν σε ξεχωριστά δωμάτια και τις παρενόχλησαν σεξουαλικά. Κοινοποίησαν το θέμα μέσω facebook και υπέβαλαν μηνύσεις κατά των υπόπτων.

Οι δύο γυναίκες μαζί με τον επιχειρηματία και αστυνομικούς μπήκαν μέσα, όπου και αναγνωρίστηκαν οι 4 ύποπτοι για σεξουαλική παρενόχληση. Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

¨ΜΙΚΤΟ ΧΑΜΑΜ¨ ΕΙΠΑΝ…

Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο μέρες στην λεωφόρο Τερσανέ. Όταν στην είσοδο είπαν στους Γάλλους τουρίστες πως επρόκειτο για ¨μικτό¨ χαμάμ, αυτοί μπήκαν μέσα. Αλλά αργότερα πήραν τις Γαλλίδες γυναίκες σε ξεχωριστό χώρο. Εκεί σύμφωνα με όσα περιέγραψαν οι τουρίστριες, 4 άντρες με την πρόφαση πως θα τις έκαναν  μασάζ, τις γύμνωσαν μέχρι και τα εσώρουχα τους. Οι γυναίκες παρά το ότι εκνευρίστηκαν, μη έχοντας προτεραία εμπειρία από χαμάμ, δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι γινόταν. Όταν αργότερα περιέγραψαν το περιστατικό σε Τούρκους φίλους τους και διάβασαν σε ιστοσελίδες σχετικά με τα τουρκικά χαμάμ, αντιλήφθηκαν πως είχαν παρενοχληθεί σεξουαλικά.
Οι δύο Γαλλίδες γυναίκες κοινοποίησαν το θέμα μέσω ιστοσελίδας. Μετά από αυτό ομάδα περίπου 20 ατόμων από τουρίστες και άλλους που ζούνε στην Κωνσταντινούπολης συγκεντρώθηκαν μπροστά στο χαμάμ στις 17:00 για να διαβάσουν δελτίο τύπου. Εκεί οι δύο γυναίκες μαζί με τον επιχειρηματία και τους αστυνομικούς μπήκαν μέσα, αναγνώρισαν τους 4 άντρες που τους είχαν παρενοχλήσει και υπέβαλαν μηνύσεις.  Οι 4 ύποπτοι συνελήφθησαν από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Μπέιογλου.
……………..

Η Φουλιά Νταγλί μιλώντας εξ ονόματος της ομάδας των συγκεντρωθέντων είπε : ¨Εντοπίσαμε τα 4 άτομα που παρενόχλησαν. Τους εντοπίσαμε κατά πρόσωπο. Μετά από την παρενόχληση των δύο τουριστριών πρώτα ήρθαμε εμείς εδώ. Αυτό που έγινε εδώ δεν είναι ούτε μεμονωμένο ούτε ατύχημα. Είναι ένα τμήμα των παρενοχλήσεων, βιασμών και βίας που γίνονται πάνω στις ξένες γυναίκες, σε γυναίκες που βρίσκονται εδώ με το πρόγραμμα Εράσμους.
……………

……………

DHA  6/3/2015

Previous Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΣΣΑΝΗ

Next Article

ΞΕΦΥΓΕ ¨ΛΙΓΟ¨ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *