Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Προειδοποίηση για αυτούς που σχεδιάζουν διακοπές στην Τουρκία

No Comments Share:

Προειδοποίηση για την Τουρκία προς τους Ρώσους τουρίστες

Η Μάγια Λομίζντε-πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών πρακτόρων Ρωσίας, πριν από την έναρξη των πτήσεων από Ρωσία προς Τουρκία, προέβη σε προειδοποιήσεις “για τα πιθανά ρίσκα του να πάει κάποιος στην Τουρκία”. Η Λομίζντε απαντώντας σε ερωτήσεις του πρακτορείου Moskva, δήλωσε πως ” Μετά από την άφιξη στην χώρα (Τουρκία) και πριν από τον έλεγχο των διαβατηρίων, γίνεται η έλεγχος σχετικά με το αν υπάρχουν ή όχι συμπτώματα κορονοϊού. Σε περίπτωση που υπάρχει υποψία για Covid-29, στέλνεται σε καραντίνα, όχι μόνο το ίδιο άτομο, αλλά κι αυτός που καθόταν δίπλα του.”

Σύμφωνα με την είδηση από το TürkRus, η Ρωσίδα τουριστική πράκτορας, είπε πως στην Τουρκία, τα άτομα που κρατούνται με υποψία για κορονοϊό, πρέπει για αυτό το διάστημα, να καλύπτουν οι ίδιοι τα έξοδα τους και πρόσθεσε πως “Για αυτό συμβουλεύουμε έντονα να επιλέγουν διευρυμένο πακέτο ασφάλειας ταξιδιού”.

Η Λομιζντε είπε πως το ημερήσιο κόστος για την διαμονή 14 ημερών καραντίνας στην Τουρκία, μπορεί να φτάσει τα 100 ευρώ την μέρα. Έχει ανακοινωθεί πως τα δρομολόγια Ρωσίας-Τουρκιας θα αρχίσουν στις 1 Αυγούστου

Odatv.com
30.07.2020 23:24

Previous Article

Αμέτρητα μπινελίκια για το θέμα του ασύλου που ζητά ο φιλότουρκος Τζαβέντ Ασλάμ !!!

Next Article

Απειλές θανάτου προς τον Ενές Καντέρ: ¨Θα σε σκοτώσω Έλληνα μπαστ@@@ε¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *