Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TOYΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

No Comments Share:

Ζορπίδης : ¨Εργαζόμαστε για να αρχίσουν αεροπορικά δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντινούπολης και Τραπεζούντας¨

zorpi 1

Άρχισε εργασία για την έναρξη αμοιβαίων αεροπορικών δρομολογίων μεταξύ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντινούπολης και Τραπεζούντας. Ο Μιχάλης Ζορπίδης-πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης που στηρίζει την οργάνωση τους, δήλωσε πως στοχεύει στην ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Μιχάλης Ζορπίδης-πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκε τον Μεχμέτ Σουάτ Χατζισαλίχογλου- πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Τραπεζούντας (TTSO) στο γραφείο του. Ο Ζορπίδης ανέφερε πως στην χώρα του πιο γνωστή είναι η Κωνσταντινούπολη και τόνισε πως είναι ανάγκη να προωθηθεί περισσότερο η Τραπεζούντα. Ο Ζορπίδης τόνισε πως η αεροπορική σύνδεση είναι σημαντική για την ανάπτυξη του τουρισμού, και δήλωσε πως ¨ Εργαζόμαστε για να αρχίσουν αεροπορικά δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντινούπολης και Τραπεζούντας. Εάν αναπτύξουμε τον πολιτιστικό τουρισμό μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αυτό θα συμβάλει και στην οικονομία¨.

Ο Ζορπίδης ανέφερε πως η Ελλάδα παρουσιάζει οικονομικές ευκαιρίες και κάλεσε τον επιχειρηματικό κόσμο της Τραπεζούντα να επωφεληθεί από αυτό, λέγοντας πως ¨Η οικονομική κρίση στην πατρίδα μας, σχημάτισε σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες¨.

Ο πρόεδρος του TTSO Χατισαλίχογλου ανέφερε πως όπως συμβαίνει με πολλές χώρες έτσι και στην περίπτωση της Ελλάδας συνεργάζονται με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Καβάλας. Εξέφρασε την χαρά του για την συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε πως ¨Κι εμείς στοχεύουμε στο να αναπτύξουμε τον τουρισμό. Για αυτό πιστεύω πως τα αμοιβαία αεροπορικά δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντινούπολης και Τραπεζούντας θα κινητοποιήσουν τον τουρισμό και των δύο χωρών¨.

…………..

Εφ. Μπιρλίκ 27/6/2013

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΝ

Next Article

Η ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *