Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η Γερμανία παρέτεινε την ταξιδιωτική της προειδοποίηση για την Τουρκία

No Comments Share:

Το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας παρέτεινε την ταξιδιωτική του προειδοποίηση προς 130 χώρες έως τις 31 Αυγούστου. Μεταξύ των χωρών για τις οποίες υπάρχει η ταξιδιωτική προειδοποίηση υπάρχει και η Τουρκία. Ανακοινώθηκε πως η ταξιδιωτική προειδοποίηση ελήφθη ανάλογα με τα μέτρα υγιεινής, τις δυνατότητες διενέργειας τεστ και με το αν υπάρχουν ή όχι διάφανα  στοιχεία.
……
Το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ δημοσίευσε τη λίστα των χωρών στις οποίες “δεν πρέπει να πάει κάποιος” και ανακοίνωσε ότι ο καθορισμός μιας χώρας ως επικίνδυνης περιοχής, ελήφθη με βάση το αν στα 100.000 άτομα βρέθηκαν 50 κρούσματα.

Καθώς παρά όλα τα στοιχεία που παρείχε η Τουρκία, η Γερμανία δεν καταργεί την ταξιδιωτική της προειδοποίηση, πλέον αυτό το καλοκαίρι δεν αναμένεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Τουρκία.
…..

Tele1.com.tr

Σχ. : Όταν ακόμα ο πλέον αρμόδιος γερμανικός φορέας χαρακτηρίζει έτσι την Τουρκία, για ποιο λόγο οι Έλληνες πολίτες που μεταβαίνουν στην Τουρκιά, δεν τίθενται σε καραντίνα 14 ημερών (με δικά τους έξοδα φυσικά)  όταν επιστρέφουν ;

Μπορεί να μας εξηγήσει κανείς από τους αρμόδιους ;

Previous Article

Βίντεο-Εκπρόσωπος του Ταγίπ: ¨Αμφισβητήσιμη η σχέση των αρχαίων Ελλήνων με τους σημερινούς¨

Next Article

1955 στην Πόλη: ¨Σκότωσέ την, σκότωσέ την την σκύλα την Ελληνίδα¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *