Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Περιμένουν εναγωνίως τους Έλληνες πελάτες σε Μαρμαρίδα και Κουσάντασι…

1 Comment Share:

Μετά από την Μαρμαριδα του νόμου Μούγλων και η επαρχία Κουσάντασι του νομού Αϊδινίου ζητά να αρχίσουν δρομολόγια φέρυ μποτ με τα τουριστικά νησιά της Ελλάδας.
……
Το συμβούλιο της ΕΕ, ανακοίνωσε πρόσφατα τον κατάλογο χωρών στις οποίες μπορούν να ταξιδέψουν οι πολίτες της, μετά από τη χαλάρωση των μέτρων που ελήφθησαν λόγω της επιδημίας του κοροναϊού. Ενώ όμως στη λίστα υπάρχει η Κίνα, η Τουρκία αφέθηκε εκτός. Λόγω του ότι δεν εντάχθηκε στη λίστα η Τουρκία, τα δρομολόγια τα οποία γινόταν τρεις φορές την εβδομάδα στην περιοχή του Αιγαίου ανάμεσα στο νησί Σάμος της Ελλάδας και στην τουριστική πόλη Κουσάντασι, δεν έγινε δυνατόν να αρχίσουν. Αυτή η κατάσταση έχει φέρει σε δύσκολη θέση καταρχήν τους ταξιδιωτικούς πράκτορες αλλά και τους εμπόρους.
…..
Ο Χουσεΐν Τουρκέρ πού ασχολείται με πώληση δώρων στο Κουσάντασι, αναφέρει πως οι ντόπιοι τουρίστες δεν μπόρεσαν να διασφαλίσουν την αναμενόμενη οικονομική αναζωογόνηση και είπε πως “Επί πολλά χρόνια οι πιο σημαντικοί μας πελάτες, ήταν αυτοί που ερχόταν με ημερήσιες εκδρομές με τα φεριμπότ από Σάμο και Πάτμο. Ιδιαίτερα στις πωλήσεις δώρων αποτελούσαν ένα πολύ σημαντικό δυναμικό τον πελατών μας. Αλλά καθώς σε αυτή τη σεζόν δεν έγινε δυνατόν να αρχίσουν τα δρομολόγια φέρυ μποτ εισήλθαμε σε μία στενωπό. Πολλοί φίλοι έμποροι δεν άνοιξαν τα μαγαζιά τους. Ελπίζουμε να αρχίσουν πάλι τα δρομολόγια φέρυ μποτ που ακυρώθηκαν λόγω της διπλοπρόσωπης πολιτικής της ΕΕ.”

https://www.sondakika.com/haber/haber-son-dakika-haberi-guney-ege-esnafi-yunanistan-ile-karsilikli-feribot-13430028/

17/7/2020

Σχ.: Προφανώς θεωρούν πολύ λογικό οι Τούρκοι από τη μία να θέλουν να μας στείλουν εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες και από την άλλη εμείς να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε να αγοράζουμε τα “σκουπίδια” τους…

Το κακό είναι πως αρκετοί Έλληνες δικαιώνουν αυτήν τους την προσδοκία !

Previous Article

¨Εδώ μόνο οι Μουσουλμάνοι επιτρέπεται να νοικιάσουν σπίτι¨….

Next Article

Βίντεο με Ερντογάν: ¨O γίγαντας Τουρκία σηκώνεται¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *