Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Θα παραμείνουν κλειστά για τους τουρίστες τα σύνορα προς την Τουρκία

No Comments Share:

Η ΕΕ δεν άνοιξε τα σύνορα της προς την Τουρκία: Τσαβούσογλου και Ερσόι μεταβαίνουν στη Γερμανία

Οι πρέσβεις της ΕΕ που συνεδρίασαν σχετικά με τα σύνορα Σενγκεν που λόγω επιδημίας είχαν κλείσει και αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά για Ρωσία, Τουρκία και ΗΠΑ.
…..
Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο υπουργός τουρισμού Νουρί Ερσόι, μεταβαίνουν στη Γερμανία για να πείσουν τους αρμόδιους πως έχουν ληφθεί επαρκή μέτρα σχετικά με τον ιό.

Οι πρέσβεις των χωρών της ΕΕ συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες, με θέμα το άνοιγμα των συνόρων Σένγκεν σε 50 χώρες. Στο τέλος της συζήτησης αποφασίστηκε για ποιες χώρες θα ανοίξουν τα σύνορα Σένγκεν και υπό ποιες συνθήκες.
Έτσι από τις 1/7 τα σύνορα Σένγκεν θα ανοίξουν για τις χώρες Αυστραλία, Καναδάς, Νότια Κορέα, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Ρουάντα, Ταϊλάνδη, Ουρουγουάη, Αλγερία, Τυνησία, Μαρόκο, Γεωργία, Μαυροβούνιο και Σερβία. Στην ΕΕ θα μπορούν να εισέρχονται Επίσης Μονακό και Σαν Μαρίνο.
Λόγω του Μπρέξιτ, απέναντι στην Αγγλία , αν και αποχώρησε από την ΕΕ, η συμπεριφορά θα είναι σαν σε χώρα-μέλος καθώς συνεχίζονται ακόμη οι διαπραγματεύσεις.
…..
Μετά από την απόφαση ανακοινώθηκε πως ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο υπουργός τουρισμού Μεχμέτ Νουρί Ερσόι την επόμενη εβδομάδα την Πέμπτη, θα μεταβούν στο Βερολίνο για να συναντηθούν με τον υπουργό Εξωτερικών Χάικο Μάας και τον υπουργό οικονομίας Πήτερ Αλτμαγιερ.

Στην ημερήσια επίσκεψη στην Γερμανία θα μετέχει και η υφυπουργός Υγείας Εμινέ Αλπ Μεσέ, η οποία όπως έγινε γνωστό θα επισκεφθεί το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ το οποίο δίνει τις κατευθύνσεις για τον αγώνα ενάντια στον κορονοϊό στη Γερμανία και εκεί θα έχει διαβουλεύσεις.
Η τουρκική πλευρά στοχεύει στο να περιγράψει τις εξελίξεις σχετικά με την επιδημία στην Τουρκία τα μέτρα τα οποία έχουν παρθεί και να ζητήσει από τη Γερμανία να άρει την ταξιδιωτική προειδοποίηση της σχετικά με την Τουρκία.
…….

Ahval. 28/7/2020

Σχ. : Ευτυχώς μας έσωσε η ΕΕ… Εμείς σύμφωνα με όσα είχαν ακουστεί σχετικά με το τηλεφώνημα Μητσοτάκη Ερντογάν σκεφτόμασταν να τα ανοίξουμε..

Previous Article

Ολλανδός πρωθυπουργός: ¨Δεν είναι συνετό να πάει κανείς στην Τουρκία¨

Next Article

Πακιστανός Τζαβέντ Ασλάν : Θέλουμε χαρτιά, ΑΜΚΑ και σπίτια για τους πρόσφυγες – Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *