Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ανεπαρκείς έρευνες για τους θανάτους Ρώσων τουριστών στην Τουρκία…

0 σχόλια Share:

………….
Ρώσοι ερευνητές κατηγόρησαν την Άγκυρα για την παρεμπόδιση ερευνών σχετικά με τον θάνατο Ρώσων πολιτών στην Τουρκία, το καλοκαίρι του 2019.
Εκπρόσωπος Ρωσικής Ερευνητικής Επιτροπής κατηγόρησε σήμερα, Παρασκευή, την Τουρκία ότι παρεμπόδισε την έρευνα για τον θάνατο αρκετών Ρώσων, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, στην Τουρκία, το καλοκαίρι του 2019. Οι Ρώσοι ερευνητές έχουν ήδη ανακρίνει μάρτυρες και εμπειρογνώμονες, έχουν μελετήσει έγγραφα και έχουν πραγματοποιήσει πολλαπλές εξετάσεις εμπειρογνωμόνων, δήλωσε η εκπρόσωπος της Επιτροπής, Σβετλάνα Πετρένκο. «Έχουν σταλεί αιτήματα νομικής συνδρομής για τη συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων στο έδαφος της Δημοκρατίας της Τουρκίας, βάσει των υφιστάμενων διεθνών συμφωνιών, ωστόσο, η τουρκική πλευρά δεν έχει παράσχει τα δεδομένα και το υλικό που χρειάζονται οι ερευνητές για τη λήψη νομικών και εύλογων αποφάσεων στις ποινικές υποθέσεις» είπε η Πετρένκο.Η ρωσική ερευνητική επιτροπή, πρόσθεσε η εκπρόσωπος, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να εξακριβώσει τις αιτίες πίσω από τους θανάτους των Ρώσων και να υποχρεώσει τους υπεύθυνους να λογοδοτήσουν.

Sputnik 26/6/2020

Σχ: Για να γίνει αντιληπτό καλύτερα το δημοσίευμα παραθέτουμε μια περσινή μας ανάρτηση

88 Ρώσοι τουρίστες πέθαναν κατά την καλοκαιρινή περίοδο στην Τουρκία

Σύμφωνα με είδηση που δημοσιεύεται στο RIA Novosti, κατά την καλοκαιρινή περίοδο που πέρασε, στην Τουρκία έχασαν την ζωή τους 88 Ρώσοι τουρίστες.

Η είδηση στην Ρωσία που είναι η χώρα που στέλνει τους περισσότερους τουρίστες στην Τουρκία, ήρθε μετά από τους αυξανόμενους θανάτους τουριστών εκεί το τελευταίο διάστημα.

Μόνο τον Αύγουστο πέθαναν ένα παιί 12 ετών που παγιδεύτηκε στην αντλία πισίνας ξενοδοχείου και ένα άλλο παιδί 16 ετών επειδή δεν διαγνώσθηκε η σκωληκοειδίτιδα σε νοσοκομείο. Ένα άλλο παιδί από την Ρωσία πνίγηκε σε πάρκο νερού.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόξενο Αλεξέι Ερχοβ, οι περισσότεροι θάνατοι συνέβησαν μετά από αρρώστιες ηλικιωμένων τουριστών.

Ως σημαντικός παράγοντας για τους θανάτους τουριστών στην Τουρκία, θεωρούνται οι άκρως προβληματικές υποδομές στην υγεία και τις μεταφορές. Δεν είναι καθόλου αμελητέο και το ποσοστό των τουριστών που σκοτώνονται σε τροχαία δυστυχήματα στην χώρα.

https://anfturkce.com/guncel/tuerkiye-de-yaz-sezonunda-88-rus-turist-hayatini-kaybetti-130203

12/9/2019

Previous Article

Αυτοί μας απειλούν κι εμείς ανοίγουμε τα σύνορα, να πάνε οι καταναλωτές Έλληνες εκεί…

Next Article

¨Το διακύβευμα δεν είναι τα πετρέλαια, η Ελλάδα αυτή την στιγμή παλεύει για τη ζωή της¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *