Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Αν πας διακοπές στην Τουρκία γίνεσαι συνέταιρος σε αυτό τον γενοκτονικό πόλεμο¨

0 σχόλια Share:

Έκκληση από το KCDK-E : Κάνε μποϊκοτάζ στον τουρκικό τουρισμό, μην γίνεσαι συνέταιρος στην σφαγή

Το KCDK-E δήλωσε πως ¨Καλούμε σε μποϊκοτάζ του τουρισμού, που χρησιμοποιείται από το τουρκικό κράτος ως πηγή εσόδων για την σφαγή και την γενοκτονία¨.

Στην γραπτή ανακοίνωση της συμπροεδρίας του KCDK-E, αναφέρεται πως ¨Το αιμοβόρο τουρκικό κράτος, με χρήση των οικονομικών και πολιτικών του πόρων , διεξάγει έναν γενοκτονικό πόλεμο κατά του Κουρδικού λαού. Δολοφονεί αδιακρίτως γέρους, γυναίκες και παιδιά. Στις σφαγές γενοκτονίας χρησιμοποιεί κάθε είδους συμβατικό και χημικό όπλο….Δεν αρκείται να δολοφονεί τον κουρδικό λαό. Σε μια απόλυτη φρίκη, βασανίζει τις σορούς των νεκρών και καταστρέφει τους τάφους τους. Βγάζει νεκρούς από νεκροταφεία και τους θάβει στην άσφαλτο , θέλοντας να τους σβήσει από την ιστορία…. Την σκληρότητα και γενοκτονία που κατά μήκος της ιστορίας έκαναν και σε άλλους λαούς, την κάνουν τώρα κατά του κουρδικού λαού. Μαζί με τις συμμορίες της ISIS κλέβουν τα εδάφη και τις περιουσίες του κουρδικού λαού και τις λεηλατούν.  Ο Ερντογάν που είναι ο πιο βάναυσος και αιματηρός δικτάτορας της εποχής μας και η φασιστική συμμαχία των κομμάτων ΑΚΠ-ΜΗΡ, χρησιμοποιούν μεγάλο τμήμα των εσόδων από τον τουρισμό για τον γενοκτονικό αυτό πόλεμο. Χρησιμοποιούν τα τουριστικά έσοδα για να πραγματοποιήσουν σφαγές και γενοκτονία σε βάρος των Κούρδων. Ο μεγαλύτερος πόρος στα τουριστικά έσοδα είναι οι ευρωπαϊκές χώρες και διασφαλίζεται με τουριστικές συμφωνίες με αυτές τις χώρες. Τα κερδισμένα εκατομμύρια ευρώ χρησιμοποιούνται για να χύνεται το αίμα γέρων, γυναικών και παιδιών Κούρδων.  Είναι ξεκάθαρο πως το μεγαλύτερο στήριγμα για να μπορέσει το τουρκικό κράτος να συνεχίσει τον γενοκτονικό πόλεμο κατά των Κούρδων, είναι τα τουριστικά έσοδα που διασφαλίζονται από το εξωτερικό.

Για να ειπωθεί ένα στοπ στην σφαγή και τη γενοκτονία τω Κούρδων που πραγματοποιείται μπροστά στα μάτια της ανθρωπότητας, αποτελεί ανθρώπινο καθήκον να μποϊκοτάρουμε τις τουριστικές συμφωνίες και τα ταξίδια προς την Τουρκία¨.

¨ΝΑ ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ¨

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ¨Οι καταγόμενοι από το Κουρδιστάν και οι φίλοι τους πρέπει να γνωρίζουν πως κάθε ευρώ που πάει στην Τουρκία, επιστρέφει ως όπλα, πυρομαχικά και σφαγές σε βάρος του κουρδικού λαού… Το τουρκικό κράτος διεξάγει σε όλα τα πεδία έναν βρώμικο πόλεμο σε βάρος των λαών του Κουρδιστάν. Διπλωματία, τύπος, παιδεία και όλες οι κρατικές υπηρεσίες, είναι στις υπηρεσίες αυτού του γενοκτονικού πολέμου σε βάρος των Κούρδων . Ο λαός μας και οι φίλοι μας πρέπει να διεξάγουν αγώνα σε όλα τα επίπεδα ενάντια σε αυτή την τουρκική αποικιοκρατία. Αν πας διακοπές στην Τουρκία και προωθείς τον τουρισμό της, να ξέρεις πως γίνεσαι κι εσύ όργανο σε αυτό τον πόλεμο. Να ξέρεις πως τα έσοδα που τους διασφαλίζεις πηγαίνοντας διακοπές ή ταξιδεύοντας στην Τουρκία, χρησιμοποιούνται ως οικονομικός πόρος για την σφαγή Κούρδων γυναικών και παιδιών. Κάνοντας κάτι τέτοιο στηρίζεις αυτό τον πόλεμο και με αυτήν σου την στήριξη δολοφονούνται γυναίκες και παιδιά Κούρδων, Ασσύριων, Αρμένιων , Αράβων, Αλεβιτών, Γεζίντι, χριστιανών και μουσουλμάνων. Η σφαγή και η γενοκτονία που κάνει το τουρκικό κράτος σε βάρος των Κούρδων, μπορεί να σταματήσει με την ένταξη όλων στο σκληρό μποϊκοτάζ του τουρισμού. Καλούμε όλη την ανθρωπότητα να μποϊκοτάρει τον τουρκικό τουρισμό…. Λέμε προς την Γερμανία αλλά και στα άλλα κράτη της Ευρώπης, ¨μην κάνετε τουριστικές συμφωνίες με τον αιμοβόρο δικτάτορα Ερντογάν και μην γίνεστε συνέταιροι στην δολοφονία των Κούρδων¨.

………….

https://anfturkce.com/guncel/kcdk-e-den-cagri-turizmi-boykot-et-katliama-ortak-olma-141461

30/5/2020

Σχ: Αυτά που γράφουν ισχύουν φυσικά και για τους Έλληνες, Αν οι Ευρωπαίοι δεν πρέπει να πάνε για να μην χρηματοδοτήσουν τον Ερντογάν, φανταστείτε πόσους περισσότερους λόγους έχουμε εμείς για να μην πάμε… Που καθημερινά βγαίνουν οι αξιωματούχοι του τουρκικού κράτους και μας απειλούν και μας ειρωνεύονται, την ώρα που ο τουρκικός στρατός παραμένει στην Κύπρο και κάνει υπέρογκες δαπάνες για εξοπλισμούς

Previous Article

Μπαχτσελί : ¨Τα παιδιά των Τούρκων μουσουλμάνων θα κάνουν κομματάκια τα παιδιά του Βυζαντίου σε όλα τα μέτωπα¨…

Next Article

¨Τούρκος που ακόμη δεν έγινε ντόπιος στην Τουρκία¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *