Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Θίχτηκαν γιατί σε πρώτο στάδιο δεν θα δεχόμαστε τουρίστες από Τουρκία….

0 σχόλια Share:

Δεν εξέπληξε η τελευταία κίνηση της Ελλάδας-μαριονέτας της Δύσης

Η Ελλάδα που δοκίμασε κάθε οδό για να παρεμποδίσει τις δίκαιες δραστηριότητες της Τουρκίας στην Αν, Μεσόγειο και απέτυχε, ανακοίνωσε την λίστα των χωρών από τις οποίες θα μπορεί να δέχεται τουρίστες από τις 15 Ιουνίου. Το γεγονός πως στην λίστα δεν περιλαμβάνεται η Τουρκία, σχολιάζεται ως μια κωμική αντίδραση.

Η Ελλάδα η οποία έχει αρχίσει την κανονικοποίηση χαλαρώνοντας σταδιακά τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε λίστα με χώρες από τις οποίες από τις 15  Ιουνίου θα δέχεται τουρίστες στα αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Η Ελλάδα σε πρώτο στάδιο αποφάσισε να ανοίξει τις πύλες της σε τουρίστες από 29 χώρες.

………

Οι χώρες αυτές είναι οι εξής : Γερμανία, Αλβανία, Αυστραλία, Αυστρία, Βουλγαρία, Τσεχία, Κίνα, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Κύπρος, Ν. Κορέα, Κροατία, Ισραήλ, Σουηδία, Ιαπωνία, Μαυροβούνιο, Σκόπια, Λιθουανία, Λετονία, Λίβανος, Ουγγαρία, Μάλτα, Νορβηγία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ν. Ζηλανδία.

Στην λίστα από τους γείτονες της Ελλάδας δεν περιλαμβάνεται μόνο η Τουρκία, ενώ το υπουργείο Τουρισμού στην ανακοίνωση του αναφέρει πως η λίστα καταρτίσθηκε σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Υπηρεσίας Ασφάλειας Αεροπορίας της ΕΕ και το επιδημιολογικό προφίλ των χωρών.

Αθήνα και Άγκυρα έχουν εντάσεις σε πολλά πεδία, με θεμέλιο τα ενεργειακά κοιτάσματα στην Αν. Μεσόγειο.

……….

https://www.yeniakit.com.tr/foto-galeri/bati-kuklasi-yunanistanin-turkiye-ile-ilgili-son-hamlesi-sasirtmadi-22195

29/5/2020

Σχ. : Eδώ δεν είναι η Γαλλία μέσα στην λίστα κι αυτοί περίμεναν να έχουμε την Τουρκία… Μα ούτε η φίλη τους η Γερμανία δεν τους έχει στην λίστα των χωρών που θα μπορούν να πηγαίνουν οι Γερμανοί τουρίστες κι αυτοί περιμένουν να έχουν τουριστικές συναλλαγές με εμάς.. .

Την ώρα που κάθε τόσο υπουργοί τους βγαίνουν και απειλούν πως θα μας στείλουν πάλι χιλιάδες λαθρομετανάστες…

Και κάτι εξίσου σημαντικό. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως τα δεδομένα που κοινοποιούν οι Τούρκοι για την επιδημία είναι αληθινά; 

Τόσο αφελείς μας έχουν ; 

Previous Article

Νέος ομαδικός τάφος δολοφονημένων σε κουρδική περιοχή της Τουρκίας…. Βίντεο

Next Article

Κατηγορεί τις ΗΠΑ για φασισμό και ρατσισμό !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *