Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μαύρα νέα για τουρισμό

0 σχόλια Share:

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Μαας δεν έδωσε ελπίδες για καλοκαιρινές διακοπές

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Μαας δίνοντας σήμα πως θα παραταθούν οι περιορισμοί για τα ταξίδια, δεν έδωσε ελπίδες σε αυτούς που σκέφτονται να κάνουν διακοπές στο εξωτερικό.
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Μαας έκανε μία δήλωση που μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση σε αυτούς που σχεδίαζαν να κάνουν διακοπές στο εξωτερικό.
Ο Μαας μιλώντας στο ZDF, έδωσε το σήμα πως θα παραταθούν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις και οι ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις που αποφασίστηκαν τον περασμένο μήνα και λήγουν την Κυριακή.
Ο Χαικο Μαας ανέφερε πως είναι σε επικοινωνία με τις τουριστικές χώρες, ότι αναλύουν τα σχετικά με τον νέο ιό μέτρα και συνέχισε λέγοντας : ” Είναι όμως ξεκάθαρο το εξής, οι ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις λήγουν αυτήν την Κυριακή. Καταρχήν είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε μία απόφαση σχετικά με αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει κάποιο σημάδι για την κατάργηση αυτών των ταξιδιωτικών προειδοποιήσεων κατά τις επόμενες εβδομάδες. Αργότερα θα συνομιλήσουμε με τις χώρες της Ευρώπης και θα αξιολογήσουμε το αν οι Γερμανοί θα μπορέσουν ή όχι να κάνουν διακοπές στις χώρες εκείνες. Μόνο τότε θα είναι δυνατόν να πάρουμε αυτήν την απόφαση” .

“Κανείς δεν θα μπορέσει φέτος να κάνει διακοπές όπως τα προηγούμενα χρόνια”

Ο Μαας ανέφερε πως στις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψουν στη χώρα οι 240 χιλιάδες Γερμανοί τουρίστες που είχαν πάει για διακοπές σε άλλες χώρες και πρόσθεσε πως ” Σημειώστε πως αυτό δεν θα μπορέσουμε να το κάνουμε ξανά. Είναι ανάγκη να βλέπουμε πως σε πολλές χώρες υπάρχει απαγόρευση εισόδου και εξόδου και ότι ο αριθμός των πτήσεων έχει πιάσει πάτο. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως αυτή η κατάσταση θα βελτιωθεί στις επόμενες εβδομάδες….
Κανείς δεν θα μπορέσει φέτος να κάνει διακοπές όπως τα προηγούμενα χρόνια….”
……
……
Σε περίπτωση που η επιδημία δεν μπορέσει να τεθεί υπό έλεγχο και συνεχιστούν οι περιορισμοί στα ταξίδια, στην Τουρκία που είναι μία από τις πιο τουριστικές χώρες της Ευρώπης εκφράζονται φόβοι πως θα έχει μεγάλες απώλειες στον τομέα του τουρισμού.
Ο τουρισμός είναι από τα πιο σημαντικά έσοδα της Τουρκίας. Στα τελευταία χρόνια η συμβολή του στην οικονομία ξεπέρασε το 10%.

Dw.com/tr  28/4/2020

  • Tags:
Previous Article

Δηλώσεις του ψευδομουφτή προς το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού

Next Article

“Τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών στην Λέσβο υπερισχύουν της εθνικής κυριαρχίας” !!!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *