Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ένταση με την Ρωσία βλάπτει τον τουρισμό της Τουρκίας

0 σχόλια Share:

Η ένταση που υπάρχει μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας για το θέμα της Ιντλίμπ χτύπησε και τον τομέα του τουρισμού που αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομίας.
Λόγω της έντασης που άρχισε με την επίθεση κατά των Τούρκων στρατιωτικών και τις χρήσεις λόγω της στάσης της Ρωσίας υπέρ του καθεστώτος της Συρίας, εν τέλει έγινε ανακοίνωση από τη Ρωσία πως έχουν πέσει οι πωλήσεις τουριστικών πακέτων για την Τουρκία.
……
Αναφερόμενη σε αυτό το θέμα η Μάγια Λομιζντε- πρόεδρος της Ενωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ρωσίας, ανέφερε πως οι εν λόγω πωλήσεις επηρεάστηκαν από αυτήν την ένταση.
Η Λομιζντε- είπε πως την τελευταία περίοδο υπάρχει μία κάθετη πτώση σε αυτού του είδους τις πωλήσεις προς την Τουρκία και συνέχισε λέγοντας πως ” βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ερωτήματα του τύπου “μπορώ να αγοράσω τουριστικό πακέτο για την Τουρκία ; Είναι ασφαλές ή μήπως μπορεί να ακυρωθεί την τελευταία στιγμή ;”.
Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία κάθετη πτώση στις πωλήσεις τουριστικών πακέτων για την Τουρκία. Η Τουρκία ήταν ηγέτης σε αυτές τις πωλήσεις. Αλλά μετά από την ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας η κατάσταση άλλαξε”
Η Λομιζντε είπε πως η Τουρκία παραμένει μεταξύ των πλέον προτεινόμενων χωρών, “Αλλά υπάρχει μία πτώση στη δυναμική που βλέπαμε πριν από 2 εβδομάδες. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον κοροναϊό. Οι άνθρωποι περιμένουν αυτά που θα γίνουν σχετικά με την εξωτερική πολιτική”.

https://www.sondakika.com/haber/haber-rusya-ile-siyasi-gerginlik-turkiye-ye-tur-12934840/

20/2/2020

Previous Article

Όποιος αντιδρά στην πληθυσμιακή αλλοίωση είναι λέει ¨ανεύθυνος¨…

Next Article

Ο Γιώργος πάντα παίρνει σούπες από την Μαρμαρίδα της Τουρκίας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *