Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Έκκληση προς τον φινλανδικό λαό για μποϊκοτάζ στον τουρκικό τουρισμό

0 σχόλια Share:

Έκκληση στην Φινλανδία για μποικοτάζ του τουρκικού τουρισμού

Η Σουηδική Οργάνωση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Φινλανδίας να εναντιωθεί στις εισβολή της Τουρκίας και τις γενοκτονικές επιθέσεις του και να  κάνει έκκληση προς τον λαό της Φινλαδίας

……………

Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Hufvudstadsbladet, οι Λέο Μπισκάτα και Ντάνιελ Τούνερ-πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Σουηδικού Οργανισμού Χριστιανοδημοκρατών, ανέφεραν πως στις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούν με φόβο τις επιθέσεις του τουρκικού κράτους  κατά των SDF στην Β. Συρία.

Στην έκκληση στην οποία αναφέρεται πως το τουρκικό κράτος επιτίθεται μαζί με τις ένοπλες συμμορίες, πολλοί ειδικοί μεταξύ των οποίων και ο γνωστός καθηγητής Όβε Μπρινγκ, εστιάζουν στο ότι οι επιθέσεις της Τουρκίας αποτελούν παραβίαση του διεθνούς δικαίου και τω νόμων.

Στην έκκληση αναφέρεται πως οι Τούρκοι στρατιώτες και οι συμμορίες σκοτώνουν άοπλους ανθρώπους και ότι ¨Ο τουρκικός στρατός δεν δίστασε να βομβαρδίσει με βαριά όπλα ακόμη και περιοχές με πυκνό πληθυσμό πολιτών. Αυτό προκάλεσε θάνατο και τραυματισμούς σε πολλούς πολίτες. Ακόμη και τα ξενοδοχεία έγιναν στόχος των βολών πυροβολικού¨.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Το KDS στην έκκληση καταγγέλλει έντονα τις επιθέσεις της Τουρκίας στην Β.Συρία και τονίζει τα εξής : ¨ Εμείς στηρίζουμε την απόφαση της Φινλανδίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών να μην πουλάνε όπλα στην Τουρκία. Ζητάμε επίσης Να ακυρωθούν και οι προηγούμενες άδειες που δόθηκαν για πώληση όπλων. η προεδρεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φιλανδία πρέπει να καταβάλει προσπάθεια για ισχυρές κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας. οι κυρώσεις πρέπει να στρέφονται στον Πρόεδρο Ερντογάν στα μέλη της κυβέρνησής του και στην τουρκική οικονομία… Πρέπει να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα, ενάντια στην τουρκική επιθετικότητα και στη συνεχιζόμενη τώρα εθνοκάθαρση,  μην κάνοντας διακοπές στην Τουρκία” κάνοντας έκκληση στον λαό της Φιλανδίας να μποϊκοτάρει τον τούρκικο τουρισμό.

https://anfturkce.com/avrupa/finlandiya-da-tuerk-turizmini-boykot-cagrisi-132519

28/10/2019

Σχ: Στην Ελλάδα κάποιοι ελληνόφωνοι ακόμα πηγαίνουν εκεί διακοπές…

Άχθη αρούρης…

Previous Article

Γειτονιές χωρίς σημαίες στην Κομοτηνή… Βίντεο

Next Article

Δήμαρχος στην Θράκη ¨που βλέπει ως παντεσπάνι ακόμη και τα σκατά των Ερέν¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!