Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δράσεις ασύμμετρου πολέμου σε τουριστικές περιοχές

0 σχόλια Share:

Οι ΗΒΙΜ ανέλαβαν την ευθύνη για το σαμποτάζ σε τουριστική περιοχή στην Τοκάτη

Οι Ενωμένες Λαϊκές Εθνοφυλακές Εκδίκησης (ΗΒΙΜ) ανέλαβαν την ευθύνη για το σαμποτάζ που προκλήθηκε χτες στην επαρχία Ερμπάα της Τοκάτης.

Οι HBIM ανέλαβαν την ευθύνη για τη δασική πυρκαγιά που ξέσπασε στο τουριστικό χωριό Ντοκουζτζαμ της επαρχίας Ερμπάα της Τοκάτης και μετέτρεψε σε στάχτη μια μεγάλη περιοχή.

Στην γραπτή ανακοίνωση σχετικά με το σαμποτάζ οι ΗΒΙΜ αναλαμβάνοντας την ευθύνη, αναφέρουν πως το τουρκικό κράτος με τα έσοδα από τον τουρισμό πυρπολεί τα βουνά του Κουρδιστάν και καταπιέζει τον λαό. Οι ΗΒΙΜ αναφέρουν πως η κυβέρνηση επιμένει στον πόλεμο και για αυτό οι ίδιοι θα έχουν στο στόχαστρο τους τουριστικούς πόρους, ενώ προσθέτουν πως ¨Αυτοί που την ώρα που γίνονται σφαγές στα βουνά του Κουρδιστάν, κάθονται στα μέγαρα τους, θα βιώσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, τα αντίποινα των σφαγών τους¨.

Στην ανακοίνωση οι τουρίστες προειδοποιούνται πως η περιοχή δεν είναι ασφαλής και αναφέρονται τα εξής : ¨Μην έρχεστε στην περιοχή που έχει καταστεί κέντρο εσόδων του φασιστικού μπλοκ. Μην παραμένετε σιωπηλοί στην στήριξη των χωρών σας προς το φασιστικό μπλοκ των ΑΚΡ-ΜΗΡ, προβάλετε τις αντιρρήσεις σας στα κράτη σας.

Οι ΗΒΙΜ είχαν αναλάβει την ευθύνη για τις δράσεις σαμποτάζ στις 29 Ιουνίου στους αναμεταδότες τηλεοράσεων στο Λιμάν Τεπεσί της περιοχής Παλαμουτμπουκού του νομού Μούγλων, όπως και αυτήν που έγινε στις 2 Ιουλίου κατά του ξενοδοχείου Grand Efe Hotel  και άλλων ξενοδοχείων της περιοχής.

https://anfturkce.com/guncel/tokat-ta-turistik-alana-yoenelik-sabotaji-hbIm-uestlendi-127260
6/7/2019

Σχ: Οι δράσεις αυτές δεν είναι ευχάριστες. Αλλά είναι απόλυτα αναμενόμενες.

Δεν μπορεί το τουρκικό κράτος να φέρεται σαν κατακτητής στις κουρδικές επαρχίες και μετά να περιμένει πως μερικές εκατοντάδες χλμ μακριά αυτοί θα βάζουν αντηλιακό στις πλαζ αμέριμνοι…

Όταν τον φέρνεις τον άλλον με την πλάτη στον τοίχο, πως περιμένεις ακριβώς πως θα αντιδράσει; …

Για παράδειγμα, όταν όλη η Τουρκία είδε αυτό το παρακάτω περιστατικό, οι Κούρδοι πως πρέπει να αντιδράσουν;

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΡΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !

Previous Article

Ο παράξενος τρόπος φύλαξης των συνόρων από τους Τούρκους στρατιώτες…

Next Article

Παρακολουθώντας τον άντρα της να δροσίζεται…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *