Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σαμποτάζ σε ξενοδοχειακές μονάδες

0 σχόλια Share:

Η HBIM ανέλαβε το σαμποτάζ σε ξενοδοχεία στην Σμύρνη

Ομάδα αυτοαποκαλούμενη Ενωμένες Εθνοφυλακές Λαϊκής Εκδίκησης (HBİM), ανακοίνωσαν πως πραγματοποίησαν σαμποτάζ στο ξενοδοχείο Grand Efe Otel και σε γύρω ξενοδοχεία.

Σε μήνυμα που στάλθηκε με υπογραφή ¨Ενωμένες Εθνοφυλακές Λαϊκής Εκδίκησης¨ αναφέρεται πως ¨Στις 1 Ιουλίου στο Όζντερέ της επαρχίας Μεντερές του νομού Σμύρνης, πραγματοποιήσαμε σαμποτάζ κατά του ξενοδοχείου Grand Efe Otel και άλλων ξενοδοχείων στην περιοχή. Ως αποτέλεσμα της δράσης μας δύο ξενοδοχεία εκκενώθηκαν.¨

Η ομάδα απειλεί πως θα συνεχίζει να έχει στο στόχαστρο της τις τουριστικές επιχειρήσεις και κάνει έκκληση στους ξένους τουρίστες να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Η ομάδα αναφέρει πως δεν θα επιτρέψει στο ένα τμήμα της χώρα οι άνθρωποι να υφίστανται διώξεις, πείνα και σφαγές και στο άλλο να ζούνε κάποιοι στα μέγαρα, ενώ εστιάζει στις παρενοχλήσεις, στους βιασμούς, στην απάνθρωπη συμπεριφορά κατά των εργαζομένων και στις σφαγές σε βάρος των Κούρδων.

Η ομάδα απευθυνόμενη στην εξουσία απειλεί πως ¨Θα αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και τον πόνο του βρώμικου πολέμου που αρχίσατε¨ και καλεί τους καταπιεσμένους, τους εργαζομένους, τις γυναίκες και τους νέους να σταθούν ενάντιοι στον φασισμό.

Η HBİM είχε αναλάβει και την ευθύνη για το σαμποτάζ στους αναμεταδότες των τηλεοράσεων στον Λόφο Λιμανιού στην επαρχία Ντάτσα του νομού Μούγλων, που έγινε στις 29 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη.

https://anfturkce.com/avrupa/Izmir-deki-otellere-yoenelik-sabotaji-hbIm-ueslendi-127138
2/7/2019
Previous Article

Ερντογάν: Το να μη μας δώσουν οι ΗΠΑ τα F-35 είναι αρπαγή

Next Article

Δηλώσεις Ιμάμογλου υπέρ του Ντεμιρτάς

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

neque. venenatis, ipsum facilisis luctus eget