Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OI ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

No Comments Share:

 

Το συνάλλαγμα ανέβηκε, οι πολίτες ακύρωσαν τις διακοπές στο εξωτερικό

Τουριστικοί πράκτορες της Αττάλειας που προσδοκούνε πληρότητα 100% στις 9 μέρες του Κουρμπάν μπαϊράμ, ανέφεραν πως παραθεριστές που είχαν σχεδιάσει διακοπές στο εξωτερικό, λόγω της ανόδου του συναλλάγματος, ακυρώνουν τις κρατήσεις τους και στρέφονται για τουρισμό στο εσωτερικό της χώρας, ενώ πρόσθεσαν πως περιμένουν κινητικότητα μέχρι και τα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το κείμενο του Μπατούρ Ιλχάν στην εφημερίδα Ντουνιά, ο Ριζά Περτσίν-μέλος του Δ.Σ. των Τουριστικών Πρακτόρων Δυτικής Αττάλειας (TÜRSAB), ανακοίνωσε πως λόγω της ανόδου του συναλλάγματος, ντόπιοι τουρίστες που σχεδίαζαν διακοπές στο εξωτερικό, ακύρωσαν τις κρατήσεις τους, στράφηκαν στον εσωτερικό τουρισμό και αυτό είναι κάτι που προκαλεί κινητικότητα στον εσωτερικό τουρισμό και για μετά το Κουρμπάν Μπαϊράμι.

Ο Ριζά Περτσίν είπε πως στις 9 μέρες διακοπών στο Κουρμπάν μπαϊράμι, λόγω της προτίμησης που υπάρχει στην Ατταλεια, προσδοκούνε πληρότητα 100% και ανέφερε πως ¨Η γιορτή των 9 ημερών λειτούργησε σαν ντόπινγκ για τον τουρισμό. Εμείς σαν περιοχή Δυτικής Αττάλειας είμαστε έτοιμοι για τη γιορτή.

……………..

 https://www.artigercek.com/kur-cikti-vatandas-yurt-disi-tatilini-iptal-etti

13/8/2018

 

Previous Article

Ο ΑΡΧΙΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ….

Next Article

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ….ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΤΙΣ 00:15 ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 7,20 ΛΙΡΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *