Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕYΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ…

No Comments Share:

 

To ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε τους πολίτες του που θα πάνε σε Τουρκία, Ρωσία, Κίνα και Ιράν, να πάρουν μαζί τους μόνο κενά περιεχομένων κινητά τηλέφωνα και λάπτοπ.

Το υπουργείο υποστηρίζει πως στην Τουρκία και στις άλλες τρεις χώρες, οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στα έξυπνα κινητά, διαβάζονται και αντιγράφονται από τρίτα άτομα και για αυτό, οπωσδήποτε δεν πρέπει να έχουν στα κινητά και στους υπολογιστές που θα έχουν μαζί τους ευαίσθητα προσωπικά  στοιχεία και πληροφορίες.

Σύμφωνα με την είδηση του Γιουσούφ Οζκάν από το BB-τουρκικά, το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών έστειλε προειδοποιητική επιστολή στους εκπροσώπους των 165 εταιριών και τους αξιωματούχους που θα συνοδέψουν τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούττε στην επίσκεψη που θα κάνει στην Κίνα. Στην επιστολή παρατίθενται τα μέτρα που πρέπει να πάρουν ενάντια στην ψηφιακή κατασκοπεία. Η Ολλανδία εκτός από την Κίνα είχε χαρακτηρίσει και την Ρωσία ως χώρα επικίνδυνη για την ψηφιακή ασφάλεια.

Σύμφωνα με πηγή από την ολλανδική κυβέρνηση, τα μέτρα αυτά δεν περιορίζονται μόνο στην Κίνα. Ο κυβερνητικός αξιωματούχος μιλώντας στην εφημερίδα Volkskrant είπε πως ¨Είναι πικρό αλλά οι προειδοποιήσεις για ψηφιακή κατασκοπία ισχύουν για την σύμμαχο μας στο ΝΑΤΟ Τουρκία, για την Ρωσία και το Ιράν.¨

Σύμφωνα με την ολλανδική κυβέρνηση, Τουρκία, Ρωσία, Κίνα και Ιράν, τα έξυπνα τηλέφωνα και τα λαπτοπ παρακολουθούνται από μακριά και μάλιστα μπορεί και αντιγράφεται το περιεχόμενο τους.
Για αυτό τον λόγο προτείνεται στους επιχειρηματίες και αξιωματούχους που ταξιδεύουν σε αυτές τις χώρες, εάν είναι δυνατόν να πάνε με τηλέφωνα και λάπτοπ κενά περιεχομένου που να μην περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες.  Η Ολλανδία στους αξιωματούχους που θα ταξιδέψουν θα τους παράσχει νέα τηλέφωνα με αναβαθμισμένη ασφάλεια.

………………………

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/956096/Hollanda_dan_gorulmemis_Turkiye_uyarisi.html

9/4/2018

Previous Article

¨Μποϊκόταρε τον τουρισμό στην Τουρκία¨

Next Article

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *