Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΩΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΟ

No Comments Share:

 

 

Αγωνία των εμπόρων στο Κουσάντασι :  Αμερικανική εταιρία ακύρωσε τα δρομολόγια της προς Τουρκία

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες που κάνουν κρουαζιέρες με πλοία , η Royal Caribbean International ανακοίνωσε πως ¨λόγω πολιτικής αστάθειας¨ την επόμενη χρονιά δεν θα κάνει δρομολόγια προς Τουρκία.

Η αμερικανική αυτή εταιρία περιλαμβάνει εταιρίες πλοίων όπως οι Royal Caribbean, Azamara Club Cruises και η  Celebrity Cruises

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως στην θέση του Κουσάντασι, θα προτιμηθούν του χρόνου τα λιμάνια της Ρόδου και Μυκόνου της Ελλάδας.
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας ανέφερε τα εξής : Οι αποφάσεις που παίρνουμε, πάντοτε παίρνονται με βάση την ασφάλεια των ταξιδιωτών και των πληρωμάτων μας.  Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την εξελισσόμενη στην Τουρκία κατάσταση και ελπίζουμε να επιστρέψουμε σε αυτό το δημοφιλές λιμάνι.

Ποια δρομολόγια ακυρώθηκαν;
Το πλοίο ¨Jewel of the Seas¨, στο διάστημα από Ιούνιο-Οκτώβριο 2018 σε 8 δρομολόγια του αντί της Τουρκίας θα μεταβεί στην Ρόδο
Το πλοίο ¨Vision of the Seas¨ τον επόμενο Μάιο θα πήγαινε 7 φορές στο Κουσάντασι. Τώρα έστρεψε την ρότα του σε Ρόδο ή Μύκονο.

…………………..

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σερντάρ Ακντογάν δήλωσε σχετικά τα εξής: ¨Επί δύο έτη τώρα οι έμπορες του Κουσάντασι βιώνουν προβλήματα. Αυτό όμως είναι το μεγαλύτερο χτύπημα. Την ώρα που υπήρχαν οι ελπίδες πως την επόμενη χρονιά θα υπήρχε κάποια βελτίωση στον τουρισμό, η είδηση αυτή δεν ήταν καθόλου καλή. Στην αγορά του Κουσάντασι υπήρχε ήδη κρίση και αυτό θα την εντείνει περισσότερο¨.

Μετά από την σύλληψη και προφυλάκιση του Μετίν Τοπούζ-εργαζομένου στο προξενείο των ΗΠΑ με την κατηγορία της ¨κατασκοπίας¨, οι ΗΠΑ ανέστειλαν τις βίζες που προέρχονταν από τις ΗΠΑ. , ενώ την ίδια απόφαση ενέκρινε και η Τουρκία για τους Αμερικανούς.

Εντύπωση προκαλεί πως η απόφαση αυτή της αμερικανικής εταιρίας έρχεται μετά από αυτές τις εξελίξεις.

Kuşadası esnafı endişeli: ABD’li gemi şirketi Türkiye seferlerini iptal etti

20/10/2017

Previous Article

¨ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ¨ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Next Article

ΟΙ ΚΥΡΙΛΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *