Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Εάν χρειαστεί να μην πηγαίνουμε καθόλου στα ελληνικά νησιά¨…

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

¨Εάν χρειαστεί να μην πηγαίνουμε καθόλου στα ελληνικά νησιά¨

O Γιουσούφ Οζτούρκ-πρόεδρος του παραρτήματος Σμύρνης του Ναυτικού Εμπορικού Επιμελητηρίου(DTO), αναφερόμενος στην απόφαση του υπουργείου Ναυτιλίας να απαγορεύσει την έξοδο των εμπορικών πλοίων για τα λιμάνια της Ελλάδας, είπε πως ¨Εμείς τους πηγαίνουμε και τουρίστες και συνάλλαγμα και έναντι αυτού αντιμετωπίζουμε μια εντελώς άλλη συμπεριφορά. Για αυτό τον λόγο σεβόμαστε την απόφαση που πάρθηκε¨.

Ο Οζτούρκ μιλώντας στην συνέλευση του παραρτήματος, ανέφερε πως στηρίζει την συγκεκριμένη απαγόρευση για τα ελληνικά λιμάνια, που έλαβε το υπουργείο Ναυτιλίας.

Ο Οζτούρκ ανέφερε πως η κίνηση αυτή του υπουργείου σχετικά με τα ελληνικά λιμάνια ήταν αναμενόμενη και σωστή. Ο Οζτούρκ είπε: Την ώρα που εμείς εδώ κάνουμε ότι μπορούμε για έρθουν τουρίστες εδώ, 1,5 εκ. πολίτες μας πάνε για διακοπές στα ελληνικά νησιά. Εκεί δημιουργούμε έναν απίστευτο οικονομικό τζίρο¨.

Ο Οζτούρκ εστίασε στο ότι οι Τούρκοι τουρίστες που πάνε στα νησιά ξοδεύουν 4 φορές περισσότερα χρήματα από τους άλλους Ευρωπαίους τουρίστες και πρόσθεσε πως η Ελλάδα αδικαιολόγητα κατάσχει τουρκικά σκάφη.

O Οζτουρκ ανέφερε πως η Τουρκία για χρόνια επέδειξε ευελιξία για να μπορέσει αν φτάσει στην λευκή λίστα και πρόσθεσε πως  ¨Τώρα υπάρχει μια προσπάθεια να μας θέσουν στην γκρι και ακολούθως στην μαύρη λίστα. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν δεχόμαστε. Εάν χρειαστεί μπορούμε να μην πάμε ποτέ εκεί. Διότι εμείς τους πηγαίνουμε και τουρίστες και συνάλλαγμα και έναντι αυτού αντιμετωπίζουμε μια εντελώς άλλη συμπεριφορά¨.
…………..

Ο Οζτούρκ είπε πως ¨στις τουριστικές εκθέσεις που πηγαίνουμε, το ενδιαφέρον που βλέπουμε μας κάνει να ελπίζουμε για την Σμύρνη για τα έτη 2018-2020. Το κράτος μας πέρασε στην αντεπίθεση και με την στήριξη των 30 $ για κάθε ταξιδιώτη που φτάνει με κρουαζιερόπλοιο, η Σμύρνη θα φτάσει πάλι τις παλιές της μέρες. ¨

https://www.sondakika.com/haber/haber-yunanistan-adalarina-gerekirse-hic-gitmeyiz-10069657/

27/9/2017

Σχ: Εξ όσων μάθαμε το λιμενικό μας απλά κάνει την δουλειά του και ελέγχει και τα τουρκικά σκάφη για το αν τηρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. Και σε όσα δεν τηρούνται επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις. Όπως ακριβώς κάνει και στα ελληνικά εμπορικά σκάφη. Επειδή όμως φαίνεται πως τα τουρκικά σκάφη σε αυτόν τον τομέα είναι σκυλοπνίχτες, μέχρι τώρα έχουν κατασχεθεί 12 τουρκικά σκάφη. Ενδεικτικό του πόσο μονόπλευρο είναι το δημοσίευμα είναι ότι ΔΕΝ ΛΕΕΙ για ποιόν λόγο έχουν κατασχεθει αυτά τα σκάφη.  

Previous Article

Ο ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΕΚΑΝΕ ¨ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ¨ ΣΤΙΣ ΦΕΡΕΣ…

Next Article

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 5 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *