Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΕ ΧΟΥΓΙΑ…

0 σχόλια Share:

Επ αυτοφώρω ιδιόκτητης ξενοδοχείου στο Αϊβαλή που κατηγορείται ως ¨ηδονοβλεψίας¨

Γυναίκες οι οποίες πήγαν για διακοπές για το Μπαϊράμι στο Αϊβαλή του νομού Μπαλικεσίρ, υποψιασμένες πως ο Κ.Μ.Α είναι ηδονοβλεψίας τον κατέγραψαν κρυφά.

Οι γυναίκες υπέβαλλαν μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου , ενώ έδειξαν ως απόδειξη και τα βίντεο στα οποία τον κατέγραψαν.

Γυναίκα ονόματι Ν.Β, στον λογαριασμό της στο τουίτερ περιέγραψε όσα συνέβησαν στην ίδια και στις φίλες της: ¨Μαζί με φίλες κάναμε κράτηση στο ξενοδοχείο Narhanιm στο Αϊβαλή. Όταν πήγαμε δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Εγώ έμεινα στον πάνω όροφο ενώ οι δύο φίλες μου στο ισόγειο, σε δωμάτιο δίπλα στο τραπέζι του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου. Οι φίλες μου, αντιλήφθησαν πως ο ιδιοκτήτης του  ξενοδοχείου Κ.Μ.Α. τις έβλεπε από την κλειδαρότρυπα, αλλά επειδή πανικοβλήθηκαν εκείνη την στιγμή δεν έκαναν τίποτε. Απλά εκείνη την στιγμή έβαλαν μια πετσέτα στην κλειδαρότρυπα. Μου τηλεφώνησαν και κατέβηκα κάτω αλλά αυτός είχε φύγει. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε διότι δεν είχαμε αποδείξεις. Αποφασίσαμε να περιμένουμε.

…………………

Περιμέναμε το πρωί. Και όπως το περιμέναμε  ανώμαλος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου από την κλειδαρότρυπα άρχισε να βλέπει τις τρεις άλλες κοπέλες. Καθώς μάλιστα ήταν πρωί, οι φίλες μου λίγο άνοιξαν την πόρτα και έτσι αυτό καταγράφηκε ξεκάθαρα στο βίντεο.

……………

Ζητήσαμε πίσω τα χρήματα μας. Και εμείς και οι άλλες τρεις κοπέλες πήραμε πίσω τα χρήματα μας και μετά κάναμε καταγγελία στην αστυνομία. Υποβάλλαμε το βίντεο ως απόδειξη¨.

Diken 1/7/2017

Previous Article

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…

Next Article

ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ¨ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ¨ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ) ΜΕΣΤΖΙΤ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *