Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: ¨ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΦΙΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ¨…

0 σχόλια Share:

Ο πρόεδρος του TÜROB Μπαγιντίρ δήλωσε μίλησε στο DHA… ¨Πλέον κανείς την Τουρκία…¨

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Τουρκίας (TÜROB) Τιμούρ Μπαγιντίρ, δήλωσε πως για να αναστηθεί ο τουρισμός είναι ανάγκη να κερδηθεί πάλι η Ευρώπη που στέλνει στην Τουρκία 18-19 εκ. τουρίστες στην Τουρκία. Ο Μπαγιντίρ ανέφερε πως η πληρότητα στα ξενοδοχεία τον Μάρτιο ανέβηκε λίγο σε σχέση με πέρσι, αλλά λόγω της πτώση των εσόδων δεν είναι επαρκής.  Ο Τιμούρ Μπαγιντίρ απάντησε στις ερωτήσεις του DHA και υπενθύμισε πως η εποχή στην οποία 35 εκατομμύρια τουρίστες έφερναν 30 δις $ εισόδημα, έχουν περάσει πια.

…………………..

Ο Μπαγιντίρ είπε: ¨Εμείς οι άνθρωποι δεν έχουμε σχέση με την πολιτική. Διότι εμείς παρέχουμε υπηρεσίες.  Εμείς θέλουμε οι άνθρωπου που έρχονται εδώ να αισθάνονται άνετα, να έχουν καλές υπηρεσίες και όταν επιστρέφουν στις χώρες τους να λένε ¨Πέρασα πολύ ωραία στις διακοπές¨.  Αλλά φυσικά αυτό δεν γίνεται πάντα όπως επιθυμούμε.  Όταν για πολιτικούς λόγους δημιουργούνται χάσματα ανάμεσα στις χώρες, αυτό φυσικά και επηρεάζει τις σχέσεις μεταξύ των λαών. Αυτούς ακριβώς του λόγους πρέπει να τους εξαλείψουμε. Η εικόνα είναι πολύ σημαντική. Είναι ανάγκη να προβάλλουμε μια ωραία εικόνα για την Τουρκία και τους Τούρκους. Στήσαμε παλιότερα μια φιλία και οι άνθρωποι ήρθαν εδώ. Αυτήν την εικόνα την απωλέσαμε. Πλέον κανείς δεν βλέπει τόσο ωραία και ως φίλη την Τουρκία. Και καθώς δεν την βλέπει αυτό επηρεάζει και τον λαό. Παράλληλα με αυτό υπήρξαν και μια σειρά από περιστατικά αναρχίας. Πλέον αυτά υπάρχουν παντού, αλλά η αλλεπάλληλη εμφάνιση τους επηρεάζει περισσότερο.
………………

http://www.dha.com.tr/turob-baskani-bayindir-dhaya-konustu-kimse-artik-turkiyeyi_1511346.html

17/5/2017

Σχ: Τι να πει άλλο ό άνθρωπος ; Πως ο Ταγίπ έχει μαλώσει με όλο τον κόσμο και έχει καταστρέψει τον τουρισμό τους; Πώς να το πει ; Την άλλη μέρα θα διοριστεί επίτροπος στην επιχείρηση του και ο ίδιος θα κατηγορηθεί για σχέσεις με την FETO. Οπότε…σιλάνς !   

Previous Article

Δράστης επίθεσης στην Αττάλεια: ¨Μα σε τι χάλι έφτασε η χώρα αυτή, οι γυναίκες καπνίζουν στον δρόμο. Σαν τις πουτάνες¨…

Next Article

Κομοτηνή: Τά (ἀντι)φασισταριά χτύπησαν παλιούς καταδρομεῖς!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *