Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

MIA ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

No Comments Share:

Αυτή η τιμή είναι όλων μας: Οι 8 από τις 10 πόλεις με την πιο μολυσμένη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη βρίσκονται στην Τουρκία

kesan

Σε ειδικό φάκελο που ετοίμασε η γνωστή βρετανική εφημερίδα Γκάρντιαν σχετικά με τα δεδομένα για τον βρώμικο αέρα, βρέθηκε πως οι 8 από τις 10 πόλεις την πιο μολυσμένη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη βρίσκονται στην Τουρκία

Η Γκάρντιαν δημοσίευσε μια ειδική ανάλυση σχετικά με την ποιότητα του αέρα χρησιμοποιώντας την βάση δεδομένων του παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με την ποιότητα του αέρα.

Η ανάλυση περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την μόλυνση του αέρα σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Αφρική και Ασία. Σύμφωνα με την εργασία καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι αναπνέουν μολυσμένο αέρα.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας με βάση τα αιωρούμενα σωματίδια μεγέθους 2,5 mikron και μικρότερα, φαίνεται πως οι πιο μολυσμένες πόλεις του κόσμου βρίσκονται σε Ινδία και Κίνα. Μιλώντας για την μόλυνση του αέρα στην Ευρώπη  προβάλλουν σε πρώτο πλάνο οι πόλεις της Τουρκίας.

Οι 8 από τις 10 πόλεις της Ευρώπης με την πιο μολυσμένη ατμόσφαιρα βρίσκονται στην Τουρκία. Η πιο μολυσμένη ατμόσφαιρα βρίσκεται στην πόλη Τέτοβο της FYROM, στην δεύτερη θέση βρίσκεται το Μπάρτιν και στην Τρίτη το Χακκάρι. Οι πόλεις αυτές ακολουθούνται από Γκαζιάντεπ, Σίιρτ, Αφιόν, Καραμάν, Ίγντιρ και Ισπάρτα.Στην 10 θέση της λίστας βρίσκεται η πόλη Τούζλα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Η Κωνσταντινούπολη παρά το ότι σύμφωνα με τα δεδομένα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας δεν βρίσκεται μεταξύ των 10 πιο μολυσμένων πόλεων, διακρίνεται πως η ποιότητα της ατμόσφαιρας της βρίσκεται σε επικίνδυνα επίπεδα.

…………………

Diken 14/2/2017

Previous Article

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;…

Next Article

ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *