Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΚΑΚΟΤΡΟΠΟ ΠΕΛΑΤΗ

No Comments Share:

Πέθανε ο πελάτης που τον είχαν δείρει οι σερβιτόροι

Πέθανε χτες στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί ο 35 ετών Σεφέρ Πουλού ο οποίος χτες είχε δαρθεί από εργαζόμενους σε εστιατόριο διότι λέγεται πως προκάλεσε ανησυχία στους πελάτες και παρενόχλησε μια γυναίκα.

Προύσα – Το περιστατικό συνέβη χτες περίπου στις 22.00 στην πόλη Νίλουφερ σε ρεστοράν που σερβίρει και αλκοόλ. Ο Σεφέρ Πουλού που είχε καταδικαστεί για 103 διαφορετικές κλοπές μαζί με τρεις φίλους του πήγαν στο ρεστοράν και πήραν αλκοόλ.

Φαίνεται πως ο Σεφέρ Πουλού όταν μεθυσμένος άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί ανησυχία στους άλλους πελάτες, προειδοποιήθηκε σχετικά από τους σερβιτόρους. Όταν αργότερα παρενόχλησε με το χέρι του σεξουαλικά μια γυναίκα, οι εργαζόμενοι τον έβγαλαν έξω μαζί με τους τρεις φίλους του. Στον καβγά που ακολούθησε ο Σεφέρ Πουλού και οι φίλοι του δάρθηκαν από τους εργαζόμενους. Ο Σεφέρ Πουλού βαριά τραυματισμένος από τα χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τσεκιργκέ.

Ο Σεφέρ Πουλού που ένα χρόνο πριν εγχειρίστηκε λόγω πνευμονικής ανεπάρκειας παρά τις προσπάθειες που έγιναν στο νοσοκομείο δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.

Έγινε γνωστό πως οι υπόλοιποι 3 φίλοι του είναι σε καλή κατάσταση ενώ η υποδιεύθυνση ανθρωποκτονιών συνέλαβε σχετικά 8 άτομα.

Η έρευνα συνεχίζεται από την εισαγγελία.

…………..

Εφ. Ραντικάλ 30-10-2011

Previous Article

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ !

Next Article

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΜΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΠΗΧΤΕΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *