Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ¨….

No Comments Share:

Οι Βούλγαροι έρχονται για ψώνια και οι Έλληνες για να γλεντήσουν

Η Αδριανούπολη, η αγαπημένη των αλλοδαπών αλλά και εγχώριων τουριστών που δύναται να ικανοποιήσει την ίδια στιγμή διαφορετικές προσδοκίες, παρέχει δυνατότητες για τουρισμό στην φύση στη θάλασσα στον πολιτισμό και στην υγεία.
Έλληνες και Βούλγαροι τουρίστες λόγω της συνοριακής εγγύτητας την επισκέπτονται συχνά και με την βελτίωση του καιρού αυξήθηκαν και οι ημερήσιες εκδρομές και διανυκτερεύσεις. Η πυκνότητα της κίνησης που παρατηρούνταν στις συνοριακές πύλες στις περιόδους που ερχόταν η έφευγαν οι μετανάστες για Ευρώπη, πλέον παρατηρείται καθημερινά λόγω των ξένων επισκεπτών.
Σε δήλωση που έκανε προς το πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού, ο διευθυντής Πολιτισμού και Τουρισμού Αχμέτ Χατζήογλου ανέφερε πως τα τελευταία χρόνια αυξάνονται οι διανυκτερεύσεις ξένων τουριστών.
Ο Χατζήογλου είπε τα εξής: το 2018 οι τουρίστες που ήρθαν από Βουλγαρία Ελλάδα και Ρουμανία ήταν γύρω στα 2.100.000. Οι άνθρωποι αυτοί που έρχονται εδώ δεν έρχονται επειδή η “Αδριανούπολη είναι φτηνή” αλλά πλέον κατέστη μία συνήθεια. Εδώ υπάρχουν πιο ποιοτικά ξενοδοχεία από τις χώρες τους. Η γαστρονομία εδώ προσελκύει κάθε είδους γούστο. Ένα ιδιαίτερο στοιχείο έλξης είναι ο τουρισμός για ψώνια. μέσα στους 800 χιλιάδες επισκέπτες που επισκέπτονται εδώ τα μουσεία μας υπάρχει και ένας αριθμός 50 χιλιάδων ξένων τουριστών. Αυτό σημαίνει ότι και τα μουσεία μας αποτελούν πεδίο ενδιαφέροντος για κείνους. Όταν στην Αδριανούπολη θα κατασκευαστεί και το μουσείο χαμάμ, θα αυξηθεί το ενδιαφέρον. Διότι υπάρχει σημαντική αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που επισκέπτονται τα χαμάμ.¨
1.000.000 είσοδοι σε ένα μήνα σε ένα εμπορικό κέντρο

Ο Χατζήογλου περιέγραψε πως οι επισκέπτες που έρχονται από γειτονικές χώρες συμβάλλουν σημαντικά στις επιχειρήσεις της πόλης : “Αυξήθηκε η πληρότητα στα ξενοδοχεία και αυξήθηκε και η κυκλοφορία στα εμπορικά κέντρα στο κέντρο. Το Δεκέμβριο υπήρξε εμπορικό κέντρο στο οποίο εισήλθαν ένα εκατομμύριο άτομα. Οι επισκέπτες που έρχονται στην Αδριανούπολη μπορούν να βρουν ότι ζητάνε. Είτε αυτό αφορά τα ψώνια τους, είτε το ξενοδοχείο, είτε ποτό και φαγητό, μπορούν να βρουν αυτό που επιθυμούν. Και το πιο σημαντικό από όλα είναι πως μπορούν και βρίσκουν χαμογελαστούς συμπαθητικούς ανθρώπους. Η Αδριανούπολη είναι μία ασφαλής πόλη. Είναι μία πολύ φροντισμένη φιλική και πολύχρωμη” .

“Οι Έλληνες έρχονται να γλεντήσουν και οι Βούλγαροι να αγοράσουν”

Ο Μπουλέντ Μπατζιογλου-πρόεδρος του συλλόγου Προώθησης και Τουρισμού της Αδριανούπολης, δήλωσε πως στην Αδριανούπολη, περισσότερο έρχονται Έλληνες και Βούλγαροι τουρίστες. ο Μπατζιογλού περιέγραψε πως οι επισκέπτες από τη Βουλγαρία περισσότερο έρχονται για να ψωνίσουν και είπε: “Μεγάλο τμήμα των Ελλήνων τουριστών έρχονται για την κουλτούρα του χαμάμ και για την γαστρονομία. Τα βράδια συχνά μπορούμε να δούμε στα ρεστοράν Έλληνες τουρίστες” .

https://www.sondakika.com/haber/haber-bulgarlar-alisverise-yunanlar-eglenmeye-geliyor-11962790/

18/4/2019

Σχ : Επιβεβαιώνεται λοιπόν η άποψη πως η πλειοψηφία των ελληνόφωνων που πάνε εκεί, δεν πάνε να ψωνίσουν λόγω φτώχειας όπως μας έλεγαν κάποιοι, αλλά πάνε επειδή ¨γλεντάνε¨. Προφανώς στην κατεύθυνση του  Φάωμεν-πίωμεν, αύριο γαρ αποθνήσκομεν¨ …

Οι Τούρκοι κατέχουν το 40% της Κύπρου, καταστρέφουν τους ιερούς ναούς μας στα κατεχόμενα,  κάνουν μια πολιτιστική γενοκτονία σε βάρος των Κούρδων, απειλούν καθημερινά την πατρίδα μας με μύριους τρόπους και κάποιοι εξ ημών πάνε και τους  χρηματοδοτούν !  

Άξιοι !

¨ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ¨…

H MAΡΙΑ ΑΠΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ…

 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ¨ΟΧΙ¨…

 

Previous Article

¨ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ¨ !!!

Next Article

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *