Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Γερμανική ταξιδιωτική προειδοποίηση για την Τουρκία

0 σχόλια Share:

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών ανανέωσε το τμήμα της ιστοσελίδας του σχετικά με τις ταξιδιωτικές πληροφορίες και πληροφορίες ασφαλείας που αφορούν την Τουρκία. Στην τελευταία ανανέωση, προειδοποιούνται οι Γερμανοί πολίτες που θα ταξιδέψουν στην Τουρκία σχετικά με την χρήση των ιδιωτικών δικτύων (VPN).

Στο κεφάλαιο με την επωνυμία “Ποινικός Νόμος” ,  αναφέρεται πως η χρήση των ιδιωτικών δικτύων VPN στην Τουρκία ελέγχονται και ότι η χρήση μη επιβεβαιωμένων VPN μπορεί να  τιμωρηθεί.

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών ανανέωσε τις προειδοποιήσεις που είχε κάνει και στο παρελθόν. Έτσι υπενθυμίζεται πώς υπάρχει ο κίνδυνος φυλάκισης πολλών ετών για αδικήματα όπως “προσβολή του προέδρου της Δημοκρατίας” ή “διενέργειας τρομοκρατικής προπαγάνδας  και μέλους οργάνωσης”.
Στην προειδοποίηση υπάρχει η φράση “Το γεγονός ότι την τελευταία περίοδο στις εισόδους και εξόδους της Τουρκίας δεν συνελήφθη κάποιο άτομο, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει απειλή για ποινικές διώξεις με παρόμοιους λόγους”.
……
Η γερμανική κυβέρνηση επίσης καλεί τους πολίτες της να είναι προσεκτικοί με την φράση  “Έχει αυξηθεί ο κίνδυνος επίθεσης στο σύνολο της Τουρκίας”.
……
Στο κεφάλαιο τρομοκρατία γίνεται η εξής προειδοποίηση: ‘ “Λαμβανομένης υπόψη της στρατιωτικής επιχείρησης της Τουρκίας στην Συρία, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να αποκλειστούν οι προσπάθειες τρομοκρατικών οργανώσεων για επιθέσεις, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας. Σε αυτές τις επιθέσεις απευθείας στόχοι ενδεχομένως να είναι οι ξένοι”.
……
Στο κεφάλαιο “Προτάσεις για μοτίβα ιδιωτικής συμπεριφοράς” , αναφέρεται πως η Τουρκία είναι στην πλειοψηφία της μία μουσουλμανική χώρα και προτείνεται ο τρόπος ντυσίματος και κινήσεων εκτός των τουριστικών ακτών να είναι σύμφωνος με τα ήθη και τα έθιμά”.
……..

https://www.yeniakit.com.tr/haber/almanyadan-buyuk-skandal-turkiyede-saldiri-olabilir-uyarisi-yapi-kent-isimleri-acikladilar-h1574145853-e033ab.jpg-955222.html

19/11/2019

Σχ. : Τα δικά μας τα “ζώα” ότι και να τους πεις πάλι πηγαίνουν…
Τόσα όπλα κατασκευάζει ο Ερντογάν, να μην τον ενισχύσουμε και εμείς ;…

Κι ο καθένας έχει εύκολη την δικαιολογία του.

¨Πήγα να προσκυνήσω την τάδε εκκλησία, πήγα δω το σπίτι του παππού μου¨ κλπ….

Σκατά !

Ο βασικός λόγος είναι ότι πάτε για να ¨ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ¨ όπως λέτε μεταξύ σας…

Όλα τα άλλα είναι προφάσεις.

Previous Article

Μητσοτάκης κατά Ερντογάν για το θέμα της λαθρομετανάστευσης…

Next Article

Συλλήψεις συνταγματαρχών, ταγματαρχών, λοχαγών..

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!