Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

No Comments Share:

Οι τιμές των διακοπών στην Τουρκία , θα αυξηθουν για τους Ρώσους κατά 10-15 % και 40-100% για τους ντόπιους  

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στον ρωσικό τύπο, η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Ρωσίας (ATOR), κατά το 2019 οι τιμές για τα τουριστικά πακέτα στην Τουρκία θα αυξηθούν κατά 10-15%.

Στην ανακοίνωση του ATOR , αναφέρεται πως ¨Οι Τούρκοι ξενοδόχοι, λόγω της μείωσης της αξίας της λίρας, αύξησαν τις τιμές για τις πρόωρες κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2019. Τα τουριστικά πακέτα για τους Ρώσους, σε σχέση με πέρσι θα αυξηθούνε  κατά 10-15%. Η αύξηση αυτή για τους ντόπιος τουρίστες θα φτάσει σε ποσοστά 40-100%.

Στην ανακοίνωση του ATOR αναφέρεται πως οι τιμές στην Τουρκία, συνδέονται με το πόσο διαρκούνε οι διακοπές που κάνουν οι τουρίστες από διάφορες χώρες :  ¨Οι Γερμανοί για παράδειγμα μπορούν να κάνουν διακοπές όλο το χρόνο, οι Ρώσοι 7 μήνες, οι Καζάκοι 6 μήνες, οι ντόπιοι τουρίστες 3,5 μήνες, ενώ οι Ιρανοί κάνουν διακοπές στην Τουρκία μόνο στα μπαϊράμια. Με βάση αυτά τα δεδομένα, υπολογίζονται οι τιμές

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201812181036694713-turkiye-turizm-yerli-rus-turist-tatil-fiyat/

18/12/2018

Σχ: Αφού αναφέρεται πως για τους Τούρκους οι αυξήσεις θα είναι 40 με 100% επειδή κάνουν διακοπές 3,5 μήνες, τότε είναι προφανές πως οι αυξήσεις θα είναι μεγάλες στου καλοκαιρινούς μήνες. Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα να βουλιάξουν οικονομικά το συντομότερο. Και όποιος δεν καταλαβαίνει ας δει σε πόσα μέρη ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ  υπάρχει τώρα τουρκικός στρατός….

Previous Article

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Next Article

ΦΩΝΑΖΑΝ ¨ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΛΕΒΙΤΗ ΠΑΕΙ ΣTΟΝ ΠΑΡΑΔΕIΣΟ¨!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *