Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

No Comments Share:

Φρίκη βιασμού στην Λεωφόρο Βαγδάτης !

fft107_mf6926727

Φρίκη βιασμού υπήρξε στην λεωφόρο Βαγδάτης, που είναι μια από τις πιο πολυπληθείς περιοχές της Κωνσταντινούπολης. Ο ετών δράστης με την απειλή μαχαιριού έσυρε την 19 ετών Ε.Φ.Β. στην πίσω αυλή ενός κτιρίου και την βίασε. Ο δράστης συνελήφθη με αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του.
Η λεωφόρος Βαγδάτης του Καντίκιοϊ όπου συχνά συμβαίνουν σοβαρά τροχαία, τώρα έγινε και πεδίο βιασμού. Σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της Κωνσταντινούπολης, ο δράστης με μαχαίρι στο χέρι, βίασε την νέα κοπέλα – φοιτήτρια στην πίσω αυλή ενός κτιρίου.
……………..
Το περιστατικό συνέβη μεταμεσονύκτιες ώρες και αναφέρεται πως εξελίχθη ως εξής : Η 19 ετών φοιτήτρια Ε.Φ. Β. την Δευτέρα βρέθηκε με φίλους στο Καντίκιοϊ και έφαγαν. Η ομάδα αυτή ήταν μαζί μέχρι αργά. Στο τέλος της διασκέδασης, η κοπέλα ανέβηκε σε ένα μινιμπάς για να πάει στην περιοχή Μποσταντζί όπου ήταν το σπίτι της. Όταν κατέβηκε και άρχισε να περπατά προς το σπίτι της, άρχισε να την ακολουθεί ένα άγνωστο άτομο. Η κοπέλα αντιλήφθηκε πως την παρακολουθούσε αλλά καθώς δεν έβρισκε που να καταφύγει, αυτός την πρόλαβε την ώρα που έφτανε στον δρόμο που είναι το σπίτι της. Με το ένα χέρι του της έκλεισε το στόμα και με το άλλο απειλώντας την με το μαχαίρι, την έσυρε στην πίσω αυλή ενός κτιρίου και την βίασε. Επίσης της έκλεψε το κινητό της τηλέφωνο και τις 65 λίρες που είχε στην τσάντα της.

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ
Όταν έφυγε ο δράστης, η κοπέλα σε άθλια κατάσταση χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της. Μεταφέρθηκε από την οικογένεια της αμέσως στην αστυνομία και αφού της πήραν κατάθεση, μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική. Η εισαγγελία που είχε δώσει εντολή για έρευνα, έδωσε οδηγία για να ληφθεί δείγμα σπέρματος από την νέα κοπέλα για να γίνει γενετική ταυτοποίηση. Σήμερα το πρωί σε επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στην περιοχή Πέντικ, συνελήφθη ο δράστης που ήταν 33 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά και οδηγός βαν.
……………….
http://www.radikal.com.tr/turkiye/bagdat-caddesinde-tecavuz-dehseti-1500097
26/1/2016

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΒΡΟΦ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Next Article

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *